REKLAMI GEÇ

PEV’in minikleri büyüledi

PEV’in minikleri büyüledi

Özel PEV Okulları’nın 1. sınıf öğrencileri okuma bayramında ailelerinin karşısına çıktı. Yıl boyu hazırlandıkları gösterileri büyük bir ustalıkla sunan minikler velileri tarafından ayakta alkışlandı. Özel PEV Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, çocukların hasat günü için bir araya geldiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2016 Çarşamba, 12:27

Özel PEV Okulları 1. Sınıflar Okuma Bayramı, Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Resim sergisi ve okuma bayramı etkinlikleri düzenlenen kokteyl ile başladı.

denizli-pev-okullari-9

SERGİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ
Özel PEV Okulları 1. Sınıflar okuma Bayramı, açılan resim sergisi ile başladı. Miniklerin yıl boyunca yaptıkları birbirinden güzel resimler, velilerinin beğenisine sunuldu.

denizli-pev-okullari-6

KOKTEYL BULUŞMA FIRSATI VERDİ
Özel PEV Okulları 1. Sınıflar Okuma Bayramı için verilen kokteylde öğrenci velileri ile PEV idari kadrosu ve öğretmenler bir araya gelme imkanı bulundu. Bol bol sohbetin edildiği kokteylde veliler ve öğretmenler yılın değerlendirmesini de yapma imkanı buldu.

denizli-pev-okullari-4

ÇOCUKLARIN HASAT GÜNÜ
Okuma Bayramı öncesi etkinlik ile ilgili düşüncelerini paylaşan Özel PEV Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, çocukların hasat günü için bir araya geldiklerini belirterek, “Yılın sonuna yaklaşıyoruz. Çocuklarımız yeni bir hayatın eşiğindeler. Çocuklarımız yoğun bir çaba gösterdiler, okumayı öğrendiler. PEV ailesi olarak çok mutluyuz” dedi.

denizli-pev-okullari-2

GÖSTERİLER BÜYÜLEDİ
Özel PEV Okulları 1. Sınıflar Okuma Bayramı, drama öğretmeni Dilek Caner Tezcan tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi ile başladı. Öğrenciler performanslarıyla göz kamaştırdı, ailelerinden bol bol alkış aldı.

Drama gösterisini Jadore Dans Akademisi dansçılarının gösterileri izledi.

denizli-pev-okullari-3

PEV öğretmenleri Sinem Vize ve Mustafa Tuncer tarafından hazırlanan miniklerin dans gösterisi ise ayakta alkışlandı.

Seçil Doğan, Ezgi Özcan, Sultan Akbulut ve Celim Karadeniz’in uzun sürede hazırlandıkları koronun konseri ise görülmeye değerdi. Minikler hem söylediği şarkılar, hem de dansları ile büyük beğeni kazandı.

denizli-pev-okullari-10

SERTİFİKALARINI ÖĞRETMENLERİNDEN ALDILAR
Özel PEV Okulları 1. sınıf öğrencilerine sertifikalarının verilmesi ise minikleri heyecanlandırdı. 1-A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Aslı Kara’nın, 1-B sınıfı öğrencileri Gülümser Bakırlı’nın, 1-C sınıfı öğrencileri de Remzi İpek’in elinden aldı.

denizli-pev-okullari-5

ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR
Programın sonunda öğrencileri yetiştiren, gösteride emek harcayan öğretmenlere teşekkür çiçekleri Özel PEV Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, Vakıf üyeleri İsmail iyilikçi, Mesut Aygören, Bilge Öncel, Necdet İlhan ve Coşkun Caner tarafından verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı