REKLAMI GEÇ

PEV’in öğrencileri yaratıcılıklarını belgeledi

PEV’in öğrencileri yaratıcılıklarını belgeledi

Özel PEV Okulları öğrencileri katıldıkları Destination Imagination yarışmasına damga vurdu. PEV öğrencileri yaratıcılığın ön planda olduğu yarışmadan iki üçüncülükle döndü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2019 Çarşamba, 08:59

Dünyanın en büyük yaratıcılık, takım çalışması ve çözüm geliştirme organizasyonu olan Destination Imagination’ın (DI) Türkiye elemeleri Kuşadası’nda gerçekleştirildi.

Dünyada 30 farklı ülkede temsilcilikleri bulunan, kar amacı gütmeyen Destination Imagination’ın 2019 Türkiye Ulusal Turnuvası’na ülkenin seçkin okullarından binlerce öğrenci katıldı.

Özel PEV Okulları, uzun soluklu bir çalışma sürecinin ardından 7 takım, 43 öğrenci, 14 öğretmen ile birbirinden farklı kategorilerde yer aldığı turnuvadan bu yıl da başarılarla döndü.

Özel PEV Okulları takımlarından “PEVland”, Tecnichal-Secondary Level, “Dictionary” takımı da Scientific-Elementary Level kategorisinde Türkiye 3.sü oldu. Özel PEV Okulları’nın diğer takımları da kendi gruplarında iyi sonuçlar elde etti.

Bilim, teknik, mühendislik, görsel sanatlar, sosyal sorumluluk ve doğaçlama alanlarında ana ve anlık görevler sergileyen PEV öğrencileri; yaratıcılık, problem çözme, çok yönlü düşünme, iletişim becerisi vb. konularda da jürilerden olumlu karşılık aldı.

PEV’li öğrenciler, dört gün süren organizasyonda turnuvaların yanı sıra gün boyunca çeşitli oyun ve etkinliklerle keyifli anlar geçirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı