REKLAMI GEÇ

PEV’in öğretmenleri EÇEV’de

PEV’in öğretmenleri EÇEV’de

Özel PEV Okulları, Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’nın düzenlediği “Yaratıcı Yenilikçi Öğretmen Seminerleri”ne katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2018 Cuma, 09:29

Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’nın düzenlediği Yaratıcı Yenilikçi Öğretmen Seminerleri, İzmir Türk Koleji’nde gerçekleştirildi. Öğretmenleri eğitimdeki yeniliklerden, gelişmelerden haberdar ederek öğretmenin niteliğini zenginleştirmeyi amaçlayan ve bu sene on beşincisi yapılan seminerde Özel PEV Okulları öğretmenleri ve yöneticileri de yerlerini aldı.

“Sınır Sizseniz Sınırsızsınız” sloganı ile yola çıkılan seminer, Gökhan Okçu’nun “Neden ve 25. Saat” üzerine ilginç sunumuyla başladı. Bine yakın katılımcıyı misafir eden seminerde eş zamanlı olarak birbirinden farklı sunumlar yapıldı.

PEV Okulları öğretmenleri “Soruşturan Sınıflar”, “Gözat-Sonat-Mozart”, “Eleştirel Okuma İçin Disiplinler Arası Ders Planı”, “Maths-Up”, “Ezber Bozan Sosyal Bilimler”, “Anne Sohbetleri”, “Spor Engel Tanımaz” ve “Çek-Çiz-Eğlen” sunumları ile organizasyona katıldı ve atölyelerde çalışmaları uygulama fırsatı buldu.

Özel PEV Okulları Türkçe öğretmenlerinden Bihter Küçüköz ve Canan Kalelihan da dönem boyunca 6. sınıf öğrencileriyle gerçekleştirdikleri, “Karart-ma Şiirleri” adlı projeyi farklı okullardaki meslektaşlarına sundular. Proje, tüm detayları ve öğrencilerin örnek çalışmaları ile katılımcılara aktarıldı. Yoğun ilgi gören “Karart-ma Şiirleri” projesi cumartesi günü Aydın Söke’de bu yıl ilk kez gerçekleşecek olan Yaratıcı Yenilikçi Öğretmen Semineri’ne katılım daveti aldı.

Prof. Dr. Soner Yıldırım’ın semineri genel tema çerçevesinde değerlendirmesiyle biten etkinlik, katılımcılara eğitimin sınırsız olduğunu ve her zaman yeni kapıların açılabileceğini fark edebilme fırsatı sundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı