REKLAMI GEÇ

PEV’in öğretmenleri sempozyumda

PEV’in öğretmenleri sempozyumda

Özel PEV Okulları öğretmen ve idarecileri bilgiyi paylaşmak, öğrenme ortamlarındaki farklılıkları izlemek için geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu’nda yerini aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ekim 2018 Salı, 12:00

Her yıl düzenli olarak yapılan ve Türkçe – İngilizce konuşan öğretmenleri uzmanlıkları dâhilinde bir araya getirmeyi amaçlayan Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu’nun 22.si düzenlenen İstanbul Robert Kolej’de yapıldı.


“Videolarla Görsel Okuma, Okul Öncesi Dönemde Fen-Doğa Etkinlikleri ile Öğrencilerin Gelişimlerini Gözlemlemek, Okullarda Çocuk Koruma Programının Uygulanması, Yaratıcılığını Özgür Bırak/ Oyun Oynamak Ciddi Bir İştir, Gençlikte Kırılma Noktası, Beden Eğitimi Derslerinde Faydalı Olacak Sihirli Ve Pratik Uygulamalar, Ezber Bozan Sosyal Bilimler ve Erken Çocukluk Döneminde Oluşan Şemalara Farkındalık” gibi birçok farklı konu ve düzeydeki sunumu takip eden Özel PEV Okulları öğretmenleri, sempozyumdan yeni fikirler ve farklı paylaşımlarla ayrıldı.

Diğer tarafatan PEV Okulları Sosyal Bilgiler Öğretmeni Osman Önal, üç yüzden fazla sunumun paylaşıldığı ve binden fazla katılımcının yer aldığı etkinliğe “Bugünden Laodikya’ya Bakmak” isimli sunumuyla katıldı. Sunumlar sonrasında PEV öğretmenleri ve farklı şehirlerden gelen katılımcılar çalışmaların içeriği ve okullarda daha farklı ne gibi çalışmalar yapılabileceğiyle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı