REKLAMI GEÇ

PEV’li miniklerin mezuniyet sevinci

PEV’li miniklerin mezuniyet sevinci

Denizli Özel PEV Okulları Okul Öncesi öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı. PEV Konferans Salonu’nda düzenlenen mezuniyet gecesinde minikler eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde yaptıkları el işi ve resim çalışmalarını sergiledi, sundukları gösterilerle de anne-babalarına duygulu anlar yaşattı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2015 Salı, 11:23

Denizli’de 21 yıldan beri eğitim-öğretim hizmeti veren Özel PEV Okulları’nda mezuniyet heyecanı vardı. Okulun Konferans Salonu’nda, okul öncesi eğitimini tamamlayan 56 öğrenci için mezuniyet töreni yapıldı. PEV Kurucu Temsilcisi Prof.Dr. Mehmet Meder, okul idarecileri, öğretmenleri ile öğrenci ve velilerin katıldığı etkinlikte, minik öğrenciler gösterileri ile anne ve babalarının gururlandırdı.

denizli-ozel-pev-okullari-okul-oncesi-egitim-mezuniyet-toreni-ic-3
CEVİZ KABUĞUNDAN ATEŞ BÖCEĞİ
Minik öğrenciler, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde yaptıkları elişi ve resim çalışmalarını da sergiledi. Ceviz kabuğundan yapılan ateş böceğinden, kartondan kedi maketine kadar çok sayıda atık materyallerin değerlendirildiği sergi, velilerin ilgi odağı oldu.

VELİLERİN GRUR GECESİ
Minik öğrenciler, mezuniyet sevinçlerini anne-babalarıyla paylaştığı etkinlikte, önce ‘Çirkin Ördek yavrusu’ adlı oyunu müzik eşliğinde sahnelediler. Ardından, dans gösterisi yer aldı. ‘Tam Tam’ dansından Kovboy Dansı’na birçok dans figürlerini başarıyla sahneleyen minik öğrenciler, İngilizce öğretmenleri Kinga Karadeniz’le birlikte İngilizce şarkılar seslendirdi. Minik Öğrenciler, İşaret Dili Öğretmeni Burcu Alkış ile birlikte “Çalışkan Arı” şarkısını işaret dili ile seslendirerek velilerden büyük alkış aldı.

denizli-ozel-pev-okullari-okul-oncesi-egitim-mezuniyet-toreni-ic

MEZUNİYET SEVİNCİ
Gösterilerin ardından mezuniyet töreninin en keyifli bölümüne geçildi. Minik öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevincini yaşarken, o anları görüntülemek için yarışan velilerin heyecanı görülmeye değerdi. Veliler ve öğrenciler, 2015 Mezuniyet Hatırası köşesinin önünde fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.
ANONS

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı