REKLAMI GEÇ

Uluslararası yarışmalarda PEV Farkı

Uluslararası yarışmalarda PEV Farkı

Antalya’da düzenlenen Uluslar arası Matematik ve Almanca yarışmasında Denizli Özel PEV Okulları’nın 10 öğrencisi başarılı dereceler elde etti.

/ DENİZLİHABER / 11 Nisan 2014 Cuma, 09:53

Özel PEV Okulları Uluslararası Matematik ve Almanca yarışmaları için hafta sonu 43 öğrencisi ile Antalya’daydı. Dünyanın çeşitli ülkelerinden ve Türkiye’nin farklı şehirlerinden katılan 378 öğrenci arasında Özel PEV Okullarının 10 öğrencisi dereceye girmeye hak kazandı. Dereceye giren öğrencilerin isimleri ve aldıkları dereceler şu şekilde:

Yaren Karadağ, 6. sınıf seviyesinde Almanca dalında 3. derece diploma, Utku Vural ve Ulaş İlhan, 5. sınıf seviyesinde matematik dalında 3. derece diploma, Eyiz Beril Kaya ve Bora Kıran, 5. sınıf seviyesinde matematik dalında 2. derece diploma, Esma Sağlam ve Başak Bekçi, 6. sınıf seviyesinde matematik dalında 2. derece diploma, Almira Kocamaz, 6. sınıf düzeyinde matematik dalında 1. derece diploma, Işıl Sarıca, 6. sınıf düzeyinde matematik dalında 1. derece diploma ve bu diplomayı alan öğrenciler arasından en yüksek puan alan 3. kişi olarak bronz madalya, Günce Sağlam, 7. sınıf düzeyinde matematik dalında 1. derece diploma ve bu diplomayı alan öğrenciler arasından en yüksek puan alan 3. kişi olarak bronz madalya almaya hak kazandılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı