REKLAMI GEÇ

TED tiyatro ile buluşturuyor

TED tiyatro ile buluşturuyor

TED Denizli Koleji öğrencileri eğitimin bir bileşeni olarak gördüğü kültür sanat etkinlikleri ve sosyal sorumluluk projeleri kapsamında İzmir Devlet Tiyatrosu tarafından Devlet Tiyatroları Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde sahnelenen Neşeli Kampçılar çocuk oyunu TED Denizli Koleji Özel Seansına ‘Arakadaşımla Tiyatroya Gidiyoruz’ sloganı ile okul dışındaki arkadaşları ile birlikte gidiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2014 Cuma, 12:18

Yaşam temelli eğitimin bir parçası olarak uygulanan sosyal sorumluluk projeleri kapsamında; kentin kültürel alt yapısına destek olmak, çocuklar arasındaki iletişimi güçlendirmek, tiyatro ile tanışmamış çocukları tiyatro ile buluşturmak amacı ile gerçekleştirilen özel seans ile TED Denizli Koleji öğrencileri kardeş okulu Hacı Leman Oto ilkokulu öğrencilerine ve davet ettikleri arkadaşlarına ev sahipliği yapacak.

Öğrencilerinin hayatın her alanında aktif rol almasına yönelik projeler geliştirdiklerini belirten Okul Müdürü Fatih Canpolat, “Her ay düzenlemeyi planladığımız kültür sanat etkinliklerimiz için bu ay tiyatroyu seçtik. Sadece okul içinde değil okul dışında da çocuklarımızın aktif rol almasını istiyoruz. Okul öncesi, 1.,2.,3. ve 4. sınıf öğrencilerimize yönelik İzmir Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen tek perdelik Neşeli Kampçılar çocuk oyunu TED Denizli Koleji Özel Seansı ile öğrencilerimiz tarafından davet edilen diğer çocuklar ile buluşacak. Bu oyunun biletlerini ücretsiz olarak dağıttığımız öğrencilerimiz kardeş okulumuz öğrencileri ve davet ettikleri arkadaşları ile birlikte yaklaşık 500 çocuğa ev sahipliği yapacak. Hem tiyatroya gitmemiş çocukları tiyatro ile buluşturacak olan öğrencilerimiz aynı zamanda paylaşmanın, iletişimin önemini yaşayacaklar. Hayata dair etkinliklerin öğrencilerimizin geleceğe hazırlanmasında oldukça önemli olduğuna inanıyoruz. Geleceğin genç liderleri her alanda bilgili, yaşayarak öğrenen, öğrendiklerini hayatın içinde uygulayan bireyler olacaklar. TED Denizli Koleji olarak akademik eğitimin ayrılmaz bir parçası olarak gördüğümüz projelerimiz her ay farklı bir ana başlık içerisinde devam edecek. Amacımız yaşayan ve yaşatan, öğrendiklerini uygulama imkanı bulan, her alanda lider gençler yetiştirmek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı