REKLAMI GEÇ

TED Koleji çağdaş eğitim ortamını Denizli’ye taşıyor

TED Koleji çağdaş eğitim ortamını Denizli’ye taşıyor

Eğitimin köklü ve saygın kurumu Türk Eğitim Derneği (TED), Denizli Koleji’ni 2014 – 2015 eğitim – öğretim yılında açıyor. TED Denizli Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, Göveçlik’teki dev TED Koleji Kampüsü içinde yer alan okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademeleriyle çağdaş bir eğitim ortamını Denizli’ye getirdiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ağustos 2014 Pazartesi, 15:08

Prof. Dr. Hasan Kazdağlı,Denizli’de eğitim – öğretime kapılarını açacak olan TED Denizli Koleji ile Atatürk ilkeleri ve cumhuriyetin kazanımlarına bağlı, bilimsel düşünen, yaratıcı çözümler sunan, sosyal sorumluluk bilincine sahip, toplum ve ülke sorunlarına duyarlı, çözüm üretme bilinci yüksek, en az bir yabancı dili yaşamında etkili bir biçimde kullanan, özgüveni yüksek, empati kuran, farklılıklara saygılı, eleştirel bakış açısına sahip, çevreye duyarlı, yüksek ahlaklı ve her alanda geleceğin lider vatandaşlarını yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

EĞİTİMDE 5 YILDIZ KONFORU
Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerini kampüs ortamı içinde Denizli’ye getirdiklerini, çağdaş eğitim ortamını en etkili yöntemleriyle uygulayacaklarını vurgulayan Prof. Dr. Kazdağlı, şöyle devam etti:
“TED Koleji, Denizli’nin en güzel semtlerinden biri olan Göveçlik’te iki tarafı vadilerle çevrilmiş, geniş arazide doğa parkını andıran, havası temiz, Denizli’nin bunaltıcı sıcağından ve gürültüden uzak geniş arazide yer almaktadır. Dev kampüsümüzün içerisinde yüksek güvenlikli binalar, uluslararası standartlarda kapalı ve açık spor alanları, ancak 5 yıldızlı bir otelde bulunabilecek özelliklere sahip yemekhaneleri ve diyetisyenlerin görev yaptığı mutfaklarının yanı sıra; seramik atölyesi, özel yalıtımlı müzik stüdyoları, laboratuvarlar, 3D dersliği, konferans salonu, çok amaçlı etkinlik salonları, mini anfi, yarı olimpik yüzme havuzu ve son teknolojik donanıma sahip sınıfları ile çağdaş bir eğitim ortamı oluşturduk.”

ic

“TED’Lİ OLMAK AYRICALIKTIR”
TED okullarının eğitim anlayışına da değinen TED Denizli Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, “TED okulları; yapılandırmacı, yaşam temelli ve öğrenciyi merkeze alan, öğretim programlarında yer alan bilgi, beceri ve değerlere eşit derecede önem veren, teknolojiyi eğitim ve hayatın her alanında etkili ve olumlu bir şekilde kullanma olanağı sağlayan, eğitimin tüm paydaşlarıyla iletişim ve işbirliğini teşvik eden, öğrencilere kendilerini ifade edecekleri ulusal ve uluslararası platformlar oluşturan, veli işbirliğini eğitimde başarının vazgeçilmez bir öğesi olarak gören, kültür, sanat ve spor alanlarında öğrencilerin yetişmesine olanak sağlayan ortamlar hazırlayan bir eğitim-öğretim anlayışını benimser ve hayata geçirir. Bütün bu özellikleri ve modern kampüsümüz dikkate alındığında şunu söyleyebiriz: TED’li olmak ayrıcalıktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı