REKLAMI GEÇ

Özel TED Okulları’nda yeni dönem başladı

Özel TED Okulları’nda yeni dönem başladı

Özel TED Okulları 2019-2020 Eğitim-Öğretim dönemine başladı. Okulda gerçekleştirilen törenin ardından ilk ders zili çaldı, öğrenciler ve öğretmenleri başarı mottosuyla sınıfları doldurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2019 Pazartesi, 17:17

Öğrenciler, öğretmenler ve veliler için yoğun bir dönem başladı. Uzun yaz tatili tamamlandı, öğrenciler özledikleri okullarına, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuştu.

Özel TED Okulları’nda yeni dönem yeni heyecanlarla başladı. 2019-2020 Eğitim-Öğretim döneminin başlangıcı nedeniyle okul bahçesinde tören düzenlendi.

Öğrencilerin bando eşliğinde tören alanındaki yerlerini almalarının ardından Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi.

1. sınıf öğrencilerinden Irmak Sütçü’nün önderliğinde ANDIMIZ’ın okunmasını, Ortaokul Müdür Yardımcısı Halis Can’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması izledi. Can, tüm öğrencilere ve mesai arkadaşlarına yeni dönemin başarılarla dolu geçmesini diledi.

İlk zilin çalmasının ardından öğrenciler ve öğretmenler 2019-2020 Eğitim-Öğretim döneminin ilk dersi için sınıflarına geçti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ADRES: Saruhan Mahallesi 1. sokak no:5 Denizli

TELEFON: 0258 385 7 385

Web: https://www.teddenizli.k12.tr/

Sosyal Medya Hesaplarımız

Harita