REKLAMI GEÇ

TED ilk öğrencileri için zil çaldı

TED ilk öğrencileri için zil çaldı

Türk Eğitim Derneği’nin Denizli’de açtığı TED Denizli Koleji’nde ilk ders zili çaldı. TED Denizli koleji, veli-öğrenci  “Oryantasyon Programı” kapsamında ilk öğrencileriyle bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2014 Perşembe, 12:08

Seçkin yönetici ve öğretmen ve eğitici kadrosu ile 2014 – 2015 eğitim öğretim yılında öğrenime başlayan Türk Eğitim Derneği (TED) Denizli Koleji veli-öğrenci oryantasyon programı kapsamında ilk öğrencileri ile bir araya geldi.

Çocuğunun çağdaş bir eğitim almasını isteyen aydınların seçtiği bir okul olduklarını vurgulayan Okul Müdürü Fatih Canpolat, “Bir çocuğun iyi bir okula verilmesi ile anne babanın görev ve sorumlulukları bitmemektedir. Çocuğu sadece okul yetiştirmez aynı zamanda ailenin ve çevrenin de sorumlulukları vardır. Bu süreç ise okul yöneticileri, velileri ve öğretmenlerin çok sıkı iletişim halinde olması ile başarılı bir şekilde yürütülebilir” dedi.

denizli-ted-oryantasyon-egitimi-ic

Oryantasyon programına yoğun katılım olduğunu vurgulayan Canpolat, “Bu düşünceden yola çıkarak her yıl eğitim öğretim dönemine başlarken okul kural ve uygulamalarını paylaşmak, öğrencilerin sınıf dağılımlarını yapmak, birbirleri ile tanışmalarını sağlamak en önemlisi öğrenci-veli-öğretmen-okul yönetimini bir bütün olarak bir araya getirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz oryantasyon programı çerçevesinde anaokulu ve birinci sınıf öğrencilerimiz ve aileleri ile bir araya geldik” diye konuştu.

Canpolat, TED Koleji’nin Oryantasyon Programı hakkında şu bilgileri verdi: “Yoğun katılım ile gerçekleşen programda öğrencilerimiz öğretmenleri ile sınıflarını ve okullarını tanıdılar, sorular sordular. Okul yönetimi olarak velilerimize veli bilgilendirme kitapçıkları dağıttık ve uygulama ve kurallarımızı paylaştık. Açık ve net bir dil ile iletişim kurduğumuz bu programdan oldukça memnun kaldıklarını ifade eden velilerimiz ve öğrencilerimiz aynı zamanda ilk gün heyecanını da yaşadılar.  2014-2015 eğitim öğretim yılında 86 yıllık TED tecrübesi ile Denizli’de geleceğin aydın nesillerini yetiştireceğimiz için çok mutluyuz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ADRES: Saruhan Mahallesi 1. sokak no:5 Denizli

TELEFON: 0258 385 7 385

Web: https://www.teddenizli.k12.tr/

Sosyal Medya Hesaplarımız

Harita