REKLAMI GEÇ

TED’de verimli çalışma semineri

TED’de verimli çalışma semineri

TED Denizli Koleji öğrencilerine yönelik “Sınav sistemi ve verimli ders çalışma” konulu seminer düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2019 Cumartesi, 17:19

TED Denizli Koleji’nin 11. sınıflarına yönelik gerçekleştirilen “Sınav sistemi ve verimli ders çalışma” konulu semineri okulun felsefe öğretmeni Dilek Değirmenci verdi.

Okulun 3D salonunda gerçekleştirilen seminerde yaklaşan sınav öncesi öğrencilerin yol haritasını belirlemelerine yönelik bilgiler ve tavsiyeler verildi.

Verimli bir ders çalışma için planlama yapmalarını tavsiye eden Dilek Değirmenci, “Mutlaka bir planınız olsun. Derse hazırlıklı gidin, dikkatli dinleyin. Bir amacınız olsun ve bu amaca yönelik çalışın” dedi.

Öğrencilere Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) içeriği, TYT ve AYT’de yer alan testler, soru sayıları, süresi, ağırlıkları, alanlara göre bölümler, puan türleri ile ilgili bilgiler de veren Dilek Değirmenci, sınava hazırlanma, zamanı verimli kullanma ve test teknikleri gibi konular üzerinde durdu.

Deneme sınavlarının durum değerlendirmesi yapılabilmesi açısından önemli olduğuna dikkat çeken Değirmenci, sınav süresinin verimli kullanılması için özellikle TYT’de hangi testten başlanılması gerektiğini anlattı, sınav sırasında bunu uygulamanın başarıyı artıracağını vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ADRES: Saruhan Mahallesi 1. sokak no:5 Denizli

TELEFON: 0258 385 7 385

Web: https://www.teddenizli.k12.tr/

Sosyal Medya Hesaplarımız

Harita