REKLAMI GEÇ

TED’in eğitim ordusu hazır

TED’in eğitim ordusu hazır

Denizli TED Koleji, 2018-2019 Eğitim Öğretim dönemi hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Hizmet içi eğitim programı ile yeni döneme merhaba diyen TED’in eğitim ordusu, bu dönemde de başarılarını artırmayı hedefliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ağustos 2018 Perşembe, 11:08

TED Denizli Koleji, oryantasyon programı, takım olma, motivasyon, iletişim becerileri, beden dili seminerleri, eğitimde teknoloji kullanımı, akıllı tahta uygulamaları, veli bilgilendirme ve tanışma toplantıları, sosyal sorumluluk projesi tanıtımları, okul öncesi uyum programları ve zümre toplantılarından oluşan çok yönlü hizmet içi eğitim programı ile yeni eğitim öğretim yılına başladı.

Kurucu Temsilcisi ve Genel Koordinatör Fatih Canpolat, Ortaokul-Lise Müdürü Türkay Kılcı, İlkokul Müdürü Zehra Aslı Karakurt’un açılış konuşmaları ile başlayan program, Ortaokul Müdür Yardımcısı Sema Akçay tarafından verilen oryantasyon eğitimi ile devam etti.

Dokuz Eylül Üniversitesi öğretim üyesi Doç.Dr. Engin Deniz Eriş tarafından verilen “Takım Olmak” seminerinde ise renkli anlar yaşandı.

BAŞARININ YOLU “EĞİTİMDE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALİTE”
Çağdaş eğitim anlayışı ile dünya vatandaşı vizyonuna sahip bireyler yetiştirmeyi hedefleyen, eğitimde yüksek kalite başarısını sürdürülebilir kılmak adına “Gelenekselden Geleceğe” misyonu ile sürekli yenilenerek büyüyen TED Denizli Koleji, yeni eğitim öğretim yılına tüm kadrosunun katılımı ile gerçekleşen kokteyl ile merhaba dedi.

Akademik, ders içi ve ders dışı eğitim faaliyetleri, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler, projeler, eğitsel gezilerle öğrencilerinin çok yönlü gelişimini sürdüren çalışmalarıyla Denizli’de eğitimde fark yarattıklarını belirten Kurucu Temsilcisi ve Genel Koordinatör Fatih Canpolat, “Akademik, sosyal, kültürel ve sportif açılardan oldukça başarılı bir yıl geçirdik. LGS sınavında öğrencilerimizin büyük çoğunluğunun nitelikli okullara girecek puanlar almaları bunun en önemli göstergesi. Her geçen gün akademik ve idari kadromuz ile büyüyoruz. Öğrencilerimiz artıyor. İlk 5 yıl için kendimize koyduğumuz hedeflerimize, sistemli büyüme stratejimize başarı ile ulaştık. Şimdi yeni dönemin hedefleri için çalışmaya devam ediyoruz. 2018-2019 eğitim öğretim yılında da kurulduğumuz günden itibaren her yıl olduğu gibi öğretmen, öğrenci ve velilerimiz ile TED Denizli Koleji Ailesi olarak yine yeni başarılara imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Uluslararası programlar ile ilgili olarak da bilgi veren Canpolat, “2017-2018 eğitim öğretim yılından itibaren ortaokul ve lise düzeyinde diğer okullardan farklı ve özgün olan MEB onaylı ulusal ve uluslararası programlar da uyguluyoruz. Başarılı bir TED Okulu olarak dünyanın en prestijli eğitim kurumları olan Cambridge, Edexell, Oxford, Pearson, ETS, ASU (Arizona State University) gibi kurumlarla işbirliği yaparak ve akreditasyonlar alarak öğrencilerimizi bir dünya vatandaşı olarak yetiştiriyor, onlara yurt dışında eğitim almanın kapılarını açacak sertifika ve diploma programları da sunuyoruz. Hali hazırda, BTEC, GCSE, KANADA Değişim Programı, Bilim İnsanı Yetiştirme Programları için akreditasyonlarımız mevcut; önümüzdeki iki üç yıl içerisinde de KANADA Çift Diploma Programı ve AP (Advance Placement) dersleri vermek üzere akreditasyon hazırlıklarımızı başlattık. Özellikle yabancı programlar kapsamında öğrencilerimizin İngilizce yeterliklerini geliştirmek ve belgelemek üzere Cambridge Sınavlarının yanı sıra TOEFL Primary, TOEFL Junior gibi dünyada geçerliliği ve tanınırlığı en yüksek ölçme değerlendirme araçlarını kullanmak üzere ETS ile çalışmalarımıza başladık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ADRES: Saruhan Mahallesi 1. sokak no:5 Denizli

TELEFON: 0258 385 7 385

Web: https://www.teddenizli.k12.tr/

Sosyal Medya Hesaplarımız

Harita