REKLAMI GEÇ

Bu seminerleri kaçırmayın

Bu seminerleri kaçırmayın

Denizli Uğur Okulları, 12 Nisan Pazar günü öğrencilere yönelik, “Sınava hazırlanma sürecinde beyin gücünü kullanma”, velilere yönelik de “Öğrencilerin sınava hazırlanma sürecinde anne ve babanın rolü” konulu iki ayrı seminer düzenliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2015 Cuma, 12:48

Denizli Uğur Okulları’nın düzenlediği seminerler, Esnaf Sarayı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. 

Öğrencilere yönelik “Sınava hazırlanma sürecinde beyin gücünü kullanma” konulu seminer saat 10:30’da başlayacak. Saat 14:00’da ise velilere yönelik, “Öğrencilerin sınava hazırlanma sürecinde anne ve babanın rolü” konulu diğer seminer gerçekleştirilecek.

Seminerlere 9,10 ve 11. sınıf öğrencileri ve Lise ve SBS grubu velileri katılabilecek.
Seminerleri, Yard.Doç.Dr. Oktay Aydın verecek. Vatan Gazetesi’nde “Çocuk Aklı” konulu köşe yazıları kaleme alan Aydı’ın, çok sayıda kitap bölümü, bilimsel makale gazete ve dergi yazıları, ayrıca çeşitli ulusal televizyon kanallarında röportajları yayınlandı.

Aydın, Gelişim ve Öğrenme, Çocuk Ruh Sağlığı, Kişiler arası İlişkiler ve Etkili İletişim, Bilimsel araştırma semineri, Gelişim Biyopsikolojik Temelleri, Öğrenme, Zeka ve Motivasyon Teorileri

Eğitim Psikososyal Temelleri, Okul-Aile -Çevre İlişkileri, İlköğretim Sorunları, konularından dersler veriyor, sunumlar gerçekleştiriyor. Aydın’ın hazırladığı her yaş grubundan öğrencilere yönelik gelişim testleri de bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı