REKLAMI GEÇ

Uğur’dan yeni sezon kampı

Uğur’dan yeni sezon kampı

Denizli Uğur Okulları, 2017-2018 Eğitim Öğretim sezonu öncesi 3 günlük kampa girdi. Richmond Otel’de gerçekleştirilen organizasyonda yeni dönemin hazırlıkları yapıldı, öğretmenler hizmet içi eğitime alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ağustos 2017 Pazartesi, 13:56

Denizli Uğur Okulları, yeni dönem hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Richmond Otel’de 3 günlük kampa giren Uğurlular, hem yeni sezonun hazırlıklarını gözden geçirdi, hem de öğretmenlere yönelik hizmet içi eğitimler gerçekleştirildi.

Denizli Uğur Okulları’nın akademik kadrosunun buluşmasında okulun vizyonu ve eğitim felsefesi ele alındı, öğretim dönemi içerikleri ve hedefler üzerinde çalışmalar tamamlandı.

Organizasyonda, Uğurlu öğretmenler de hizmet içi eğitime alındı. Uzman akademisyenler tarafından desteklenen eğitimlerin yanı sıra, öğretmenlere dinlenme olanağı da sunuldu.

ÖĞRENCİLERE ÖZEL ORGANİZASYONLAR
Denizli Uğur Okulları, Haziran’da öğrencilerine uyguladığı özel programla tatili nasıl değerlendirmeleri gerektiğini anlatmış, yaz boyunca da durumlarını takip etmişti.

8. ve 12. sınıf öğrencilerini ise, “Denizli Uğur Okulları Yaz Kampı” ile yine Pamukkale Richmond Otel’de 1 hafta ağırlayan okul, öğrencilerinin bir yandan sınava hazırlanmalarını bir yandan da motivasyonlarının artmasını hedefledi.

TEOG sınav başarısı Türkiye ortalamalarının çok üstünde olan Denizli’nin bu başarıyı yakalamasında özel okulların payının ne kadar büyük olduğunun su götürmez bir gerçek. Birçok özel okul öğrencilerine ek çalışmalar ve olanaklar sunulurken, Denizli Uğur Okulları da 16 yıllık deneyimini öğrencilerine aktararak, sınava üst düzey bir hazırlıkla girmelerini sağlıyor.

Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve ortaokulu ile öğrencilerini hayata hazırlayan Denizli Uğur Okulları, akademik gelişimin yanında analitik düşünme, öğrenmeyi keşfetme, bilgiyi araştırma ve üretme odaklı çalışmaları ile Denizli’nin eğitim devi olma yönünde ilerliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı