REKLAMI GEÇ

Uğur’lu öğrenciler Fizy’de sahne alıyor

Uğur’lu öğrenciler Fizy’de sahne alıyor

Denizli Uğur Anadolu Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu orkestra, “Fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması”nda boy gösteriyor. İzmir Arena’da sahne alacak olan grup, Kargo’nun Derya parçasını seslendirecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2017 Cuma, 10:16

Müzik aşkıyla yanıp tutuşan gençler gerçek müzik deneyimini bu sene fizy ile yaşayacaklar. “Dünya’nın En Başarılı Gençlik Organizasyonu ödüllü, “Fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması” İstanbul ve Ankara’dan sonra İzmir elemeleri ile devam ediyor. Başvuru rekoru kırılan Fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması’nın İzmir elemeleri 7-8 Nisan’da gerçekleşecek.

Denizli Uğur Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan orkestra yarışma için yola çıktı. Uzun süredir çalışmalarını sürdüren grup, orkestra performanslarını en iyi şekilde sergilemek için 8 Nisan’da İzmir Arena’da sahnede olacak. Uğur’lu öğrenciler Kargo’nun Derya şarkısını seslendirecek.

Okulun performans videosu da Fizy uygulaması üzerinden izleyicilerin beğenisine sunulacak, videolara eklenen beğen özelliğiyle de internet oylaması yapılacak. Büyük final ise 22 Nisan’da İstanbul’da gerçekleşecek.
Denizli Uğur’dan çıkan sanat grubu Denizli’yi temsil ederken, Denizli halkından da destek bekliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı