REKLAMI GEÇ

Uğur’lu öğrenciler TEOG’a hazır

Uğur’lu öğrenciler TEOG’a hazır

Denizli Uğur Okulları, öğrencilerini TEOG’a en iyi şekilde hazırlayabilmek için verdiği çabayı, “Motivasyon Haftası” ile taçlandırdı. Etkinliklerde öğrenciler hem eğlendi, hem de sınav kaygılarından kurtuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2017 Salı, 14:59

Denizli Uğur Okulları, TEOG’a hazırlanan öğrencileri için “Uğur’da motivasyon haftası” düzenledi.

TEOG öncesi sınav motivasyonunu artırmak amacıyla gerçekleştirilen birbirinden özel etkinliklerle öğrencilerin sınav kaygıları ortadan kaldırıldı.

8. Sınıf öğrenci velilerinden mektup ve videolar alındı, Denizli Uğur Okulları Sadık Emre Çaputçu konferans salonunda videoları öğrencilere izletildi. Duygusal anların yaşandığı organizasyonda veliler çocuklarına seslendi, sınavın bir son olmadığı, sonuç ne olursa olsun her zaman yanlarında olacaklarını vurguladılar.
1 öğrenci 450 öğretmen projesi kapsamında da tüm uğur okulları öğretmenleri motive edici videolar ile öğrencilere seslendi.

Bir başka organizasyonda ise öğrencilere sınav kaygısından kurtulma ve stres ile baş etme yöntemleri sosyal deneyler kullanılarak anlatıldı.

Etkinliğin sonunda motivasyon mesajlarının yer aldığı şans kurabiyeleri dağıtıldı, şans rozetleri de dikkat çekti.

Uğur’da motivasyon haftasının son gününde ise mangal partisi ve pasta kesimi gerçekleştirildi. Uğur’lu öğrenciler müzik eşliğinde dans ederek keyifli vakit geçirdi ve artık TEOG’u beklemeye başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı