REKLAMI GEÇ

Uğur Okulları protokolü ağırladı

Uğur Okulları protokolü ağırladı

Denizli Uğur Okulları, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’u ağırladı. Denizli Uğur Okulları Kurucusu Mustafa Kemal Arslan konuklarına okulu gezdirdi, bilgiler verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2017 Cuma, 09:44

Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli Uğur Okulları’nı ziyaret etti.

Denizli Uğur Okulları Kurucusu Mustafa Kemal Arslan, Fen Lisesi Müdürü ve Eğitim Koordinatörü Gülden Özkök, İşletme Müdürü Mustafa Özkök, Anadolu Lisesi Müdürü Serkan Erbeği ve Ortaokul Müdürü Çağlar Temiz tarafından karşılanan protokol, Denizli Uğur Okulları’nı gezerek incelemelerde bulundu.

Denizli Uğur Okulları Kurucusu Mustafa Kemal Arslan, Kaymakam Görücü, Emniyet Müdürü Demir ve Milli Eğitim Müdürü Oğuz’a okul ve uygulanan eğitim programları hakkında bilgiler verdi.

BAĞLAMA DİNLETİSİ
Okulu ziyaret eden protokole 6. sınıf öğrencilerinden bir de sürpriz vardı. Öğrenciler, sundukları bağlama dinletisi ile Kaymakam Görücü, Emniyet Müdürü Demir ve Milli Eğitim Müdürü Oğuz’a sürpriz yaptı.

MÜDÜR VE ÖĞRENCİNİN TENİS KEYFİ
Ziyarette bağlama dinletisinin yanı sıra renkli anlar da yaşandı. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Uğur Okulları öğrencisi ile masa tenisi oynadı. Karşılaşma hem zevkli, hem de çekişmeli geçti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı