REKLAMI GEÇ

Uğur Okulları’nda Cambridge sınavı

Uğur Okulları’nda Cambridge sınavı

Cambridge English sınavları, sınav merkezi olan Denizli Uğur Okulları’nda gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2018 Çarşamba, 14:44

Denizli Uğur Okulları, Cambridge English sınavına ev sahipliği yaptı. Öğrenciler İngilizce seviyelerini Dünya standartlarına uygun, uluslararası geçerliliği olan ölçme ve değerlendirme metotlarıyla test etme olanağı buldu.

Sınavlara ilişkin bilgi veren Uğur Okulları yetkilileri, Denizli Uğur Okulları’nda İngilizce öğrenmenin sınav ve notlardan daha fazlası olduğunu belirterek, “Bu, yaşam boyu zenginleştirici deneyimler elde etmek için iletişim kurmak ve onlara erişme güvenine sahip olmakla ilgilidir. Cambridge English sınavları, dünyanın İngilizce konuşan tüm okulları, üniversiteleri, özel sektör ve kamu sektörü tarafından tanınır, kabul görür. Bir Cambridge English sınavında başarılı olduğunuzda, İngilizcenizin seviyesini gösteren uluslararası geçerliliğe sahip bir sertifika edinirsiniz. 1850 yıllarından beri tüm dünya ülkelerine sınav hizmeti sunan Cambridge Üniversitesi’nin sınavlarına bugün 130 ülkeden her yıl 4 milyonun üzerinde aday katılır. Cambridge English Sınavları öğrencilerimizin okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerinin tamamını ölçtüğü gibi soru çeşitleri ve içerikleri itibarıyla gündelik hayatla örtüşmüş geçerliliği ve kalitesi en yüksek ölçme değerlendirme araçlarıdır” dedi.

Dünya standartlarına uygun ve uluslararası geçerliliği olan bu ölçme değerlendirme metotları ile Uğurlu öğrencilerin güçlendirilmesi gereken yönlerinin objektif bir sınavla tespit edilmesinin sağlandığını dile getiren Uğur Okulları yetkilileri, “Sınavların öğrenciler üzerinde olumlu etki bırakması Cambridge Üniversitesi’nin en önemli hedefleri arasında yer alır. Sınav merkezi olarak Denizli Uğur Okulları da bu sınavı ilgili kurum aracılığıyla her yıl akademik olarak eğitim öğretim yılı sonlarına doğru uygulamaktadır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı