REKLAMI GEÇ

Uğur Okulları’nda eller çocuklar için birleşti

Uğur Okulları’nda eller çocuklar için birleşti

Denizli Uğur Okulları, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Uğurlu öğrenciler okulda gerçekleştirdikleri kermesten elde edilen geliri çocuklar için kullanılmak üzere UNICEF’e gönderdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2017 Salı, 12:47

Denizli Uğur Okulları, dünyada yardıma muhtaç çocuklarına hayatlarına dokunmak adına anlamlı bir projeye imza attı.

Okulda, rehber öğretmenleri tarafından organize edilen ve tüm öğrencilerin katıldığı kermes düzenlendi.

Uğurlu öğrenciler evlerde hazırlanan yiyecekler okulda gerçekleştirilen kermeste satışa sundu. Öğrenci velilerinin yoğun ilgi gösterdiği kermes görülmeye değerdi.

Kermesten elde edilen gelir, Uğur Okulları yönetimi tarafından yardıma muhtaç çocuklara ulaştırılmak üzere UNICEF’e gönderildi.

Denizli Uğur Okulları rehber öğretmenleri, UNICEF’in çocuk haklarının uygulanmasını destekleme konusunda uzmanlaşmış Birleşmiş Milletler kurumu olduğunu belirterek, “Kurumun bütün çalışmaları, tarihte en yaygın olarak benimsenen insan hakları sözleşmesi olan BM Çocuk Haklarına dair Sözleşme doğrultusunda yürütülmektedir. UNICEF, çocuk haklarını Birleşmiş Milletler Şartı’nda ve Binyıl Kalkınma Hedefleri’nde de öngörüldüğü gibi, beşeri kalkınmanın vazgeçilmez bir bileşeni olarak görmektedir” dedi.

Çocuklar için çocuklarla birlikte sosyal sorumluluk projesi başlatmak istediklerini ifade eden Denizli Uğur Ortaokulu rehber öğretmenleri, “Dünyada yardıma muhtaç çocukların hayatlarına dokunması için ortaokul öğrencilerimizin başrolde olduğu bir kermes düzenlemeye karar verdik. Bu kermese ortaokul velilerimiz ve eğitim liderlerimiz yiyecek ve kitap getirerek destek oldular, getirilen yiyecekler ve kitaplar Denizli Uğur Okulları kampüsünde yardıma muhtaç çocuklarımız için öğrencilerimiz tarafından satıldı. Toplanan bağış UNICEF’e gönderildi. Ortaokul öğrencilerinin büyük bir heyecanla hazırlamış oldukları kermese velilerinde yoğun ilgisi görülmeye değerdi” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı