REKLAMI GEÇ

Uğur Okulları’nda şenlik var

Uğur Okulları’nda şenlik var

Denizli Uğur Okulları’nda Bahar Şenliği başladı. Bir hafta sürecek olan şenlikte konserler, tiyatro gösterileri, şiir dinletileri ve yürüyüş gerçekleştirilecek. Bahar Şenliği’nin açılışında sahne alan okul öğrencilerinden oluşan grup, öğrencilere unutulmaz anlar yaşattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2016 Pazartesi, 17:34

Denizli Uğur Okulları’nda Bahar Şenliği başladı. Yıl sonunun yaklaştığı ve sınavların yoğunlaştığı süreçte öğrencilere nefes aldırmanın hedeflendiği Bahar Şenliği bir hafta sürecek.

denizli-ugur-okullari-bahar-senligi-1

Bahar Şenliği konser ile başladı. Uğur Okulları öğrencilerinden Derya Akın, Mert Saraçoğlu ve Erdem Akın’ın oluşturduğu Uğur Okulları Pop Orkestrası, okul bahçesinde öğrencilere keyifli anlar yaşattı.

Son dönemlerin popüler şarkılarını seslendiren grup, arkadaşlarından bol bol alkış aldı. 28 Mayıs’a kadar devam edecek olan Bahar Şenliği’nde birbirinden ilginç etkinlikler yer alacak. Öğrencilerin stresten uzaklaşıp, yılın yorgunluğunu atmalarının hedeflendiği şenlik kapsamında tiyatro gösterileri, şiir dinletiler, yürüyüş ve çeşitli yarışmalar yer alacak.

denizli-ugur-okullari-bahar-senligi-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı