REKLAMI GEÇ

Uğur’da yerli malının önemine dikkat çektiler

Uğur’da yerli malının önemine dikkat çektiler

Denizli Uğur Okulları, unutulmaya yüz tutmuş Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nda gerçekleştirdiği etkinlikler ile eski heyecanı canlı tuttu, yerli malı kullanımının önemini vurguladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2016 Pazartesi, 12:27

Denizli Uğur Okulları, Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Hafta boyunca yerli malı ile ilgili heyecanı canlı tutan Uğur Okulları, etkinliklerle öğrencilerine tutumlu olmanın, yatırım yapmanın, yerli ürünler kullanmanın önemini öğretti.

Türkiye’de üretilen ürünlerin kullanımını ile ekonomiye katkılarının özgün örneklerle anlatıldığı etkinliklerde, İngilizce zümresinin hazırladığı yerli ürün kullanımına ilişkin yabancı dile çevrilen mesajların sosyal medya üzerinden de paylaşılması büyük beğeni kazandı.

Tutumlu olmanın yalnızca eşyalar üzerinde oluşmadığı mesajının da verildiği etkinlikler kapsamında, zaman ve sağlıkta tutumlu olmanın da önemi öne çıkarıldı.

Denizli Uğur Okulları’nda gerçekleştirilen Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri, yerli yiyeceklerin öğrencilere sunulması ve hep birlikte tüketilmesiyle noktalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı