REKLAMI GEÇ

Uğurlu öğrenciler ve velilere seminer

Uğurlu öğrenciler ve velilere seminer

Denizli Uğur Okulları, önce öğrencilere yönelik “Sınava hazırlanma sürecinde beyin gücünü kullanma”, daha sonra da velilere yönelik “Öğrencilerin sınava hazırlanma sürecinde anne ve babanın rolü” konulu seminer düzenledi. Yrd. Doç. Dr. Oktay Aydın öğrenci ve velilere başarıya giden yolu anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2015 Pazar, 15:19

Denizli Uğur Okulları’nın düzenlediği, “Sınava hazırlanma sürecinde beyin gücünü kullanma” ve “Öğrencilerin sınava hazırlanma sürecinde anne ve babanın rolü” konulu seminer Esnaf Sarayı Salonu’nda gerçekleştirildi.

denizli-ugur-okullari-seminer-ic
ÖNCE ÖĞRENCİLERE SESLENDİ
Eğitim Psikososyal Temelleri, Okul-Aile -Çevre İlişkileri, İlköğretim Sorunları, konularında ders ve seminerler veren Yrd. Doc. Dr. Oktay Aydın’ın verdiği seminere önce Uğur Okulları öğrencileri katıldı. Soru cevap şeklinde gerçekleştirilen seminerde Yrd. Doç. Dr. Aydın, öğrencilere başarıya giden yolu ve beyin gücünü kullanma yöntemlerini anlattı.

denizli-ugur-okullari-seminer-ic-1

VELİLERE “DESTEKLEYİN YETER”
Esnaf Sarayı’ndaki seminere öğleden sonra da veliler katıldı. Yoğun bir katılımın olduğu seminerde Yrd. Doç. Dr. Oktay Aydın, “Öğrencilerin sınava hazırlanma sürecinde anne ve babanın rolü”nü anlattı.

denizli-ugur-okullari-seminer-ic-2
Önce anne ve babalara “Çocuğunuzdan ne istiyorsunuz?” diye soran Aydın, velilerin cevapları doğrultusunda anlatımlarını sürdürdü. Aydın, anne-babaların temel sorumluluğunun, çocuklarının yeteneklerine değer vermek ve onları yeteneklerine uygun bir gelecek oluşturma yolculuğunda desteklemek olduğunu vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı