REKLAMI GEÇ

Yüksekçıta Okulları’nda bayram gibi bayram

Yüksekçıta Okulları’nda bayram gibi bayram

Yüksekçıta Okulları, her yıl olduğu gibi yine geleneğini bozmadı, hazırlanan muhteşem gösteri ile hem çocuklara, hem de velilerine bayram gibi bayram yaşattı. Kurucu İnci Emek’in dikkat çeken konuşmasıyla başlayan kutlamalar, “Gelecek senin olsun çocuk” temalı gösterilerle şölene dönüştü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2019 Salı, 14:18

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yüksekçıta Okulları’nda görkemli törenlerle kutlandı.

Öğrenciler ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği törenler, bando eşliğindeki kortej yürüyüşü ile başladı.

Okulun tüm öğrencilerinin katıldığı kortej tören alanında başladı, okul çevresinde devam etti.

Kortejin yeniden tören alanına giriş yapmasıyla birlikte kutlamalar da başladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşunda bulunulmasını, gür bir sesle İstiklal Marşı’nın söylenmesi izledi.

KURUCU İCNİ EMEK’TEN DİKKAT ÇEKEN KONUŞMA
Yüksekçıta Okulları kurucularından İnci Emek’in, günün anlam ve önemini anlattığı konuşması ilgiyle dinlendi. Egemenliğin millette olmasının sözle tarif edilecek bir olgu olmadığını dile getiren İnce Emek, “Hasta babanızı hastaneye götürüp, ‘yatak yok’ cevabı aldıktan sonra bir başka hastaneye gidiyorsanız, egemenliğin millette olduğundan bahsedemezsiniz. Yargı egemenlerin yargısıyla egemenlik millette diyemezsiniz. Üniversiteyi bitiren genç, bir de sınavla karşılaşıyorsa, o sınavın sorularını da birileri çalıp sizin önünüze geçiyor, siz yıllarca işsiz kalıyorsanız, egemenlik nasıl millette olur?” dedi.

MİNİKLER ŞİİRLER OKUDU
Yüksekçıta Okulları Kurucularından İnci Emek’in açılış konuşmasının ardından gösteriler başladı. İlk etkinlik, 3. sınıf öğrencilerin günün anlam ve önemini anlatan şiirleri okuması oldu.

“GELECEK SENİN OLSUN ÇOCUK”
Ardından, “Gelecek senin olsun çocuk” adlı gösteri başladı. Tüm okul öğrencilerinin rol aldığı gösterilerde kurtuluş yıllarından günümüze uzanan süreç anlatıldı, davetlilere tam anlamıyla zamanda yolculuk yaşatıldı.

Her dönemin öne çıkan figürleri ve yaşanan gerçeklerin anlatıldığı gösteriler davetlileri zaman zaman duygulandırdı, zaman zaman da coşturdu.

Gösterinin en başında, Meclis’in açılışın sembolize edildiği bölümde boy gösteren temsili Atatürk, gösterilerin finalinde de sahne aldı, davetlilerden alkış yağmuru aldı.

YÜKSEKÇITA KLASİĞİ FİNAL TABLOSU
Yüksekçıta Okulları’nda milli bayramlarda klasik haline gelen final tablosu tüm öğrenci ve öğretmenlerin katılımı ile oluşturuldu.

Yüksekçıta Ailesi’nin bir arada olduğu anları belgelemek isteyen veliler birbirleriyle yarıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ANAOKULU

Merkezefendi mah.

Kadife sokak No:2 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 212 44 48

Fax: 258 377 07 66

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ

Bahçelievler mah.

4014. sokak No:7 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 377 21 71

Fax: 258 377 21 61

Web: http://www.yuksekcitakoleji.com

Mail: info@yuksekcitakoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız