REKLAMI GEÇ

Yüksekçıta öğrencileri elemelere hazırlanıyor

Yüksekçıta öğrencileri elemelere hazırlanıyor

Yüksekçıta Okulları, ilk ve ortaokul öğrencileri, 12-13 Mart tarihlerinde Kuşadası’nda gerçekleştirilecek Destination Imagination (DI) yarışmasına hazırlanıyor. Yüksekçıta’nın öğrencileri dünyanın en büyük yaratıcılık organizasyonunda Denizli’yi temsil edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Şubat 2016 Pazartesi, 13:00

Denizli Yüksekçıta Okulları, önemli bir yarışmaya hazırlanıyor. Dünyanın en büyük yaratıcılık organizasyonu olarak kabul edilen Destination Imagination (DI) yarışmasının Türkiye elemeleri Kuşadası Efes Kongre ve Kültür Merkezi’nde 12-13 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Türkiye genelinden yaklaşık 3000 öğrencinin katılacağı organizasyonda, Yüksekçıta Okulları 65 öğrenci ve 11 takım kaptanı ile boy gösterecek.

yuksekcita-eleme-hazirlik-ic

Organizasyon ile ilgili bilgi veren Yüksekçıta Okulları Fizik Öğretmeni İlker Sağcan, “Destination Imagination, okul eğitiminin yanı sıra, gençlerin günlük hayatlarında karşılaşabilecekleri basitten karmaşığa her türlü problemin çözümünde yaratıcılıklarını kullanmayı ve yaratıcı düşünceyi bir yaşam tarzı olarak benimsetmeyi hedefleyen, uluslararası alanda yaygın bir organizasyondur. 1999 yılında kurulan ve normal eğitim sürecine paralel olarak, gençlerin yaratıcılıklarını daha çok kullanmalarını, geliştirmelerini ve günlük hayatta uygulama becerilerini artırmayı hedefleyen Destination Imagination, etkinlikleriyle her yıl dünyanın dört bir yanında 100 binden fazla öğrenciye ulaşıyor. Üye ülkelerin ve okulların katıldığı organizasyonların yerel turnuvalarında başarılı olan takımlar dünya finallerine katılmaya hak kazanıyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ANAOKULU

Merkezefendi mah.

Kadife sokak No:2 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 212 44 48

Fax: 258 377 07 66

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ

Bahçelievler mah.

4014. sokak No:7 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 377 21 71

Fax: 258 377 21 61

Web: http://www.yuksekcitakoleji.com

Mail: info@yuksekcitakoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız