REKLAMI GEÇ

Yüksekçıta Okulları’nda görkemli 23 Nisan kutlaması

Yüksekçıta Okulları’nda görkemli 23 Nisan kutlaması

Özel Yüksekçıta Okulları’nda görkemli 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması. Hava muhalefeti nedeniyle gününde yapılamayan kutlamalarda öğrenciler gösterileriyle izleyenlerden tam not alırken, “biz dünyanın bütün çiçekleriyiz” mesajını verdiler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2015 Çarşamba, 15:53

Özel Yüksekçıta Okulları’nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği kutlamalarda, öğrenciler sundukları gösterilerle büyüledi.

Kutlamalar, bando eşliğinde yapılan kortej yürüyüşüyle başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından, “Ben Mustafa Kemal’im” isimli şiiri okundu.

Anaokulunun minikleri, “Ben Kalender Meşrebim ve Zamanın Ötesi”, 1.sınıf öğrencileri de“Geçmişten Günümüze Geliyor Ateş Böcekleri” isimli gösterilerini sundu.

Ceyhun Atuf Kansu’nun köy öğretmenleri için yazdığı“Dünyanın Bütün Çiçekleri” isimli şiiri törene katılanlara duygu dolu anlar yaşatırken,“Kültür Atlasında Bir Gökkuşağı”dans gösterisi izleyenlerden tam not aldı.

ANONS

“Kucaklaşmalarını Gördüm” isimli şiirin seslendirilmesi ve “Bir Anadolu Destanı” isimli dans gösterisiyle devam eden kutlamalar, “Atam sen ölmedin, çünkü fikirler ölmez. Özgürüm bugün,eşitim tüm insanlarla. İlkelerinle yaşıyorum bu yüzden vazgeçmem senden” sözlerinin yazılı olduğu balonların uçurulmasıyla sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ANAOKULU

Merkezefendi mah.

Kadife sokak No:2 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 212 44 48

Fax: 258 377 07 66

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ

Bahçelievler mah.

4014. sokak No:7 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 377 21 71

Fax: 258 377 21 61

Web: http://www.yuksekcitakoleji.com

Mail: info@yuksekcitakoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız