REKLAMI GEÇ

Yüksekçıta’da ders başı

Yüksekçıta’da ders başı

Denizli Özel Yüksekçıta Koleji’nde 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk ders zili çaldı.  630 öğrenci, 76 öğretmen ve 35 yardımcı personel ile yeni eğitim öğretim yılına başlayan Yüksekçıta Koleji’nde düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü İnci Emek, “2 yıl önce, sadece Türkiye’nin değil, dünyanın her yerinde örnek insanlar yetiştirmek için yola çıktık. Ve biz bu yolun gönüllüleriyiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Eylül 2014 Salı, 17:37

Merkezefendi ilçe sınırları içerisinde iki yıldan bu yana, anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve yabancı diller bölümleriyle eğitim-öğretim hizmeti veren Özel Yüksekçıta Koleji’nde 2014-2015 eğitim-öğretim yılı düzenlenen törenle başladı.

denizli-yuksekcita-acilis-ic-3

Okul Bahçesi’nde düzenlenen törene,  Okul Müdürü İnci Emek, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende,  öğrenci ve velilere seslenen Okul Müdürü İnci Emek, “2 yılı tamamladık. Bu iki yılda çok hedefler koyduk. Hedeflerimize sağlam ve emin adımlarla yürüdük. Hedeflerimiz ve neticeleri siz değerli velilerimizle ortak paylaşımımız ki bugün 630 öğrenci 76 öğretmen 35 yardımcı personel sayısına ulaştık. Bu hedeflerimiz  sayısal hedeflerden çok yaşam telaşı içinde çocuklarımıza daha az zaman ayırmaktan dolayı eksik bıraktığımız kimi değer ve davranışları anlatmaktadır” dedi.

denizli-yuksekcita-acilis-ic-2

“KULÜP DEĞİL OKULUZ”
Yüksekçıta’nın bir kulüp değil okul olduğunu vurgulayan Emek,  velilere şöyle seslendi:

“Değerli velilerimiz evet burası özel bir okul, ancak bir kulüp değil. O nedenle okul olmanın temel gerekleri 40 yıl önce neyse şimdi de odur. Yaşamın her anında görülen tüketme çılgınlığı maalesef eğitimde de karşımıza çıkmaktadır.

Okul olarak bizim hedefimiz iyi ahlaklı, çalışkan, mutlu, duyarlı, kendisine ve etrafına saygılı, düşünen ve sorgulayan, özgür, karakter sahibi ve yüksek oranda akademik donanıma sahip bireyler yetiştirmektir. Onların bu yolda sağlıklı büyümesinin sanat ve bilimle desteklenmesi gerektiğinin bilincindeyiz.”

denizli-yuksekcita-acilis-ic-1

“EĞİTİM GÖNÜL İŞİDİR”
Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın her yerinde örnek insanlar yetiştirmek için yola çıktıklarını vurgulayan Müdür İnci Emek, “ Bu konuda Yüksekçıta koleji velileri olarak ortak felsefede buluştuğumuzu düşünüyoruz. Sizlerin bu düşünce ile çocuklarınızı bize emanet etmiş olmanız bizim çalışma isteğimizi arttırıyor. Bu desteğinizi üzerimizden hiç eksik etmeyiniz çünkü eğitim gönül işidir. Ve biz bu yolun gönüllüleriyiz” diye konuştu.

denizli-yuksekcita-acilis-ic

Müdür İnci Emek’in konuşmasının ardından, öğrenciler sınıflarına alınarak, yeni eğitim-öğretim yılının ilk dersi başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ANAOKULU

Merkezefendi mah.

Kadife sokak No:2 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 212 44 48

Fax: 258 377 07 66

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ

Bahçelievler mah.

4014. sokak No:7 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 377 21 71

Fax: 258 377 21 61

Web: http://www.yuksekcitakoleji.com

Mail: info@yuksekcitakoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız