REKLAMI GEÇ

Yüksekçıta’da demokrasi şöleni

Yüksekçıta’da demokrasi şöleni

Yüksekçıta Okulları’nda demokrasi şöleni gerçekleştirildi. Yoğun bir propaganda döneminin ardından yapılan seçimlerde Efe Yılmaz okul temsilcisi seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Kasım 2015 Perşembe, 17:04

Öğrencilerinin her alanda en iyi şekilde yetişmesini sağlamak adına farklı eğitim modellerini başarıyla uygulayan Yüksekçıta Okulları’nda seçim heyecanı yaşandı.

yuksekcita_secim_icc

Yüksekçıta Okulları’nda seçim yarışı sınıf temsilcilerinin belirlenme süreciyle başladı. Adaylar, propaganda döneminde arkadaşlarının oylarını alabilmek için kıyasıya bir yarışın içine girdi.
Sınıf temsilcilerinin belirlenmesini öğrencilerden Yüksek Seçim Kurulu üyelerinin oluşturulması izledi ve ardından propaganda dönemi başladı. Okul temsilcisi adayları konferans salonunda propaganda konuşmalarını yaptı, ardından seçim yasakları başladı.

yuksekcita_secim_iccc

Her sandık için başkan ve 4 sandık görevlisinin belirlenmesinin ardından, postacı rolü üstlenen bir öğrenci tüm arkadaşlarına seçmen kağıtlarını dağıttı, ardından da seçimin startı verildi.

yuksekcita_secim_ic

Demokrasi kültürünü yaşayarak öğrenen Yüksekçıta Okulları öğrencileri, kayıtlı oldukları sandıklara giderek tercihlerini ortaya koydu ve okul temsilcisi olarak 4-A sınıfından Efe Yılmaz’ı seçti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ANAOKULU

Merkezefendi mah.

Kadife sokak No:2 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 212 44 48

Fax: 258 377 07 66

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ

Bahçelievler mah.

4014. sokak No:7 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 377 21 71

Fax: 258 377 21 61

Web: http://www.yuksekcitakoleji.com

Mail: info@yuksekcitakoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız