REKLAMI GEÇ

Yüksekçıta’da mezuniyet sevinci

Yüksekçıta’da mezuniyet sevinci

Bu yıl 2. mezunlarını veren Yüksekçıta Koleji’nde 49 öğrenci 8.sınıftan, 52 öğrenci ise 12.sınıftan mezun oldu. Okul bahçesinde düzenlenen öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezuniyeti coşkuyla kutladı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2015 Cuma, 18:05

Yüksekçıta Koleji’nde düzenlenen mezuniyet törenine, okul idaresi, öğrenciler ve veliler katıldı.

denizli-yuksekcita-mezuniyet-ic-3
Toplam 101 öğrencinin kep giydiği törenin açılış konuşmasını Lise Müdürü Ayşe Ögel yaptı. Ögel, “Yüksekçıta Okulları olarak dürüst, ahlaklı, sorumluluk sahibi, kendini bilen çevresine ve kendisine karşı saygılı, toplumsal değerlerine sahip çıkan bir nesil yetiştirme amacındayız. Bu amaç doğrultusunda anlayışımızı Atatürk İlke ve İnkılaplarıyla temellendirdik. Bu amacı belirlerken toplumların umutları ve güvencelerinin gençler olduğu fikriyle hareket ettik” dedi.

denizli-yuksekcita-mezuniyet-ic-5
Yüksekçıta Okulları’ndan mezun olan öğrencilere seslenen Ögel, “Bugün sizleri daha yüksek seviyede bir eğitim kademesine uğurluyoruz. Hayatımızın bir sayfasını acı-tatlı anılarla kapatırken, diğer sayfasını umutlarla açıyoruz. Sizler hedeflerinize doğru ilerlerken size kazandırmayı amaçladığımız değerlerden asla vazgeçmeyin. Sizler barışın ve sevginin temsilcisi, aydınlık yarınların güvencesisiniz. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz” diye konuştu.
Ögel, Yüksekçıta Okullarında görevli öğretmenlere, öğrencilere gösterdikleri ilgi ve sevgiden dolayı teşekkür ederek, velilere de şöyle seslendi:

denizli-yuksekcita-mezuniyet-ic-4

“Bugün burada gördüğünüz bu güzel tablo sizleri gururlandırdığı gibi bizleri de onurlandırıyor. Bu güzel evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmek ve bunun sonucunu görmek bizleri mutlu ediyor. 2012’de başladığımız eğitim-öğretim yolculuğumuzun her aşamasında bize verdiğiniz büyük destek dolayı Yüksekçıta okulları adına sizlere teşekkür ederim.”

denizli-yuksekcita-mezuniyet-ic-6
8. Sınıf öğrencisi Ceren Zencir’in mezun olan arkadaşları adına yaptığı veda konuşmasının ardından diploma törenine geçildi.

denizli-yuksekcita-mezuniyet-ic-2
101 ÖĞRENCİ DİPLOMA ALDI
2014-2015 eğitim-öğretim yılında Yüksekçıta Okulları’ndan mezun olan 49 8.sınıf öğrencisi ile 52 12. Sınıf öğrencisine diplomalarını Ortaokul Müdürü Sevil Güleryüz verdi. Daha sonra öğrenciler, keplerini fırlatarak mezuniyet sevincini aileleri ve arkadaşlarıyla paylaştı.

denizli-yuksekcita-mezuniyet-ic

150 ÖĞRENCİYE KARNE
Yüksekçıta Okulları ilkokul bölümünde ise karne heyecanı yaşandı. 2014-2015 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamlayan 19’u dördüncü sınıf öğrencisi olmak üzere 150 öğrenci karne aldı. Öğrencilerin karneleri, okulda düzenlenen törenle verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ANAOKULU

Merkezefendi mah.

Kadife sokak No:2 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 212 44 48

Fax: 258 377 07 66

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ

Bahçelievler mah.

4014. sokak No:7 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 377 21 71

Fax: 258 377 21 61

Web: http://www.yuksekcitakoleji.com

Mail: info@yuksekcitakoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız