REKLAMI GEÇ

Yüksekçıta’da TEOG eğitimi

Yüksekçıta’da TEOG eğitimi

Yüksekçıta Okulları’nda TEOG veli bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda öğrenci velilerine TEOG sürecine ilişkin detaylı bilgiler verildi, öğrenci başarısının artırılması için yapılması gerekenler ele alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ekim 2015 Perşembe, 13:48

Yüksekçıta Okulları, eğitimin yalnızca öğrenci odaklı olmayacağından hareketle, öğrenci velilerini de sistemin içine dahil ediyor. Eğitimin her alanında öğrenci velileri ile temas halinde olan öğretmenler ve okul yönetimi, bu kez ortaokul öğrencilerinin geleceklerine yön verecek olan TEOG sınavları nedeniyle bir araya geldi.

VELİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Okulda gerçekleştirilen TEOG bilgilendirme toplantısına öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi. Yüksekçıta Ortaokulu Müdürü Seçil Güleryüz ve Müdür Yardımcısı Ülkü Avcı, öğrenci velilerini TEOG sürecine ilişkin detaylı bir şekilde bilgilendirdi.

NE YAPMALI, NE YAPMAMALI?
Öğrenci velilerine 2015-2016 Eğitim Öğretim dönemine ilişkin genel bilgiler veren Güleryüz ve Avcı, öğrencilerin bu süreçte hızlı bir maratona gireceğini hatırlatarak, izlenecek yol ve uygulanacak yöntemleri anlattı. Velilerden sınav kaygısını ve başarı değerlendirmesini zamana yaymalarını isteyen Güleryüz ve Avcı, bu yöntemle ortaya çıkabilecek olumsuzlukların en aza indirilebileceğini kaydetti.

Sınav tarihi, süresi, mazeret sınavı, puan hesaplaması gibi teknik konular ile ilgili detaylı bilgiler de veren Yüksekçıta Ortaokulu Müdürü Seçil Güleryüz, öğrenci velilerinden bu kritik süreçte öğrencilerin ve öğretmenlerin yanında olmasını, destek vermesini istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ANAOKULU

Merkezefendi mah.

Kadife sokak No:2 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 212 44 48

Fax: 258 377 07 66

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ

Bahçelievler mah.

4014. sokak No:7 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 377 21 71

Fax: 258 377 21 61

Web: http://www.yuksekcitakoleji.com

Mail: info@yuksekcitakoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız