REKLAMI GEÇ

Yüksekçıtalı horozlara İzmir’den 2 ödül

Yüksekçıtalı horozlara İzmir’den 2 ödül

Destination Imagination İzmir’de düzenlenen Ege Bölgesi Instant Challenge isimli İngilizce temelli yaratıcılık ve beceri yarışmasına katılan Denizli Yüksekçıta Koleji öğrencileri iki alanda ödül kazandı. Öğrencilerin yaratıcılıklarını İngilizce sergiledikleri yarışmaya takım olarak Dirossters yani Destination İmagination Horozları ismiyle katılan Yüksekçıta öğrencileri, Kemal Sunal ve Nasrettin Hoca ödüllerini Denizli’ye taşıdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2014 Cumartesi, 14:51

Denizli’nin eğitim ve öğretim alanındaki ağırlığı her geçen gün artan özel eğitim kurumları, özellikle de öğrencilerin yabancı dil eğitimleri konusunda kamu kurumlarına oranla önemli bir açığı kapatıyor.

Teorik eğitimin yanı sıra güçlü ve akılda kalıcı bir şekilde pratik yabancı dil eğitim uygulamalarının gerçekleştirildiği özel eğitim kurumları, bu alanda ulusal ve uluslar arası organizasyonlara katılarak öğrencilerinin yabancı dildeki gelişimlerini hızlandırıyor.

ic

İşte bu organizasyonlardan biri geçtiğimiz gün İzmir’de gerçekleştirildi. İngilizce yaratıcılık üzerine gerçekleştirilen Destination Imagination Ege Bölgesi Instant Challenge yarışmasında Denizli’yi temsil eden Yüksekçıta Koleji öğrencileri iki dalda rakiplerini geride bırakarak, iki ayrı ödül kazandı.

Yarışmalara Dirossters yani Destination Imagination Horozları ismiyle katılan Yüksekçıta Koleji 5, 6 ve 7. Sınıf takımlarıyla ter döktü. İngilizce Öğretmeni Gülbeyaz Kanber, Fen Bilgisi Öğretmeni Seçil Güleryüz, Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Yasemin Özdanışman’ın refakat ettiği Yüksekçıta Koleji’nin 5. Sınıf öğrencileri tarafından kurulan Icebeerg takımı Kemal Sunal, 6 ve 7. Sınıf öğrencilerinin kurduğu Yüksekçıta takımı ise, Nasretten Hoca ödülünü kazandı.

Yarışmalarda kendilerinin hazırladığı horoz şapkalarıyla ter döken Yüksekçıta öğrencileri, yabancı dil temelli bu organizasyonda bölgesel olarak önemli bir başarı elde etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ANAOKULU

Merkezefendi mah.

Kadife sokak No:2 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 212 44 48

Fax: 258 377 07 66

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ

Bahçelievler mah.

4014. sokak No:7 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 377 21 71

Fax: 258 377 21 61

Web: http://www.yuksekcitakoleji.com

Mail: info@yuksekcitakoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız