REKLAMI GEÇ

372 TASARIMDA RÜYA VE DÜŞLER

372 TASARIMDA RÜYA VE DÜŞLER

Denizli İhracatçılar Birliği’nin (DENİB) bu yıl “Rüya ve Düşler” teması ile düzenlediği Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nın ön elemesi yapıldı. 93 yarışmacının 372 tasarım ile başvurduğu yarışmada jüri finale kalan 10 ismi belirledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2015 Çarşamba, 11:32

Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin katkılarıyla, Denizli İhracatçılar Birliği organizasyonunda bu yıl 4.’sü düzenlenen DENİB Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nın ön elemesi yapıldı.

denizli-denib-ev-ve-plaj-giyim-tasarim-yarismaci-ic-1
Türkiye’nin farklı illerinden ve farklı okullardan mezun 93 yarışmacının 372 tasarım ile başvuruda bulunduğu yarışmanın ön elemesi, Denizli İhracatçılar Birliği’nde gerçekleştirildi.

DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Tasarım Yarışması Komitesi Başkanı Murat Tosunoğlu, DENİB Tasarım Yarışması Komitesi ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bekir Serdar Mutlubaş, Osman Uğurlu, Yarışmacı koçları Tasarımcı Vildan Çaputçu ve Mukaddes Başkaya, DENİB Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması Creative Director Simay Bülbül, Tasarımcı Gökhan Çalış ve Arge Tanıtım ve Organizasyon Şube Müdürü Şadiye Baykent’den oluşan jüri üyeleri, zorlu ve uzun bir çalışmanın ardından finale kalan 10 ismi belirledi.

DENİB Tasarım Yarışması Komitesi Başkanı Murat Tosunoğlu, her geçen yıl daha profesyonel koleksiyonlarla başvuruların yapıldığını belirterek, bunun Türkiye’de tasarıma ve inovasyona verilen önem ve hızlı bir gelişmenin göstergesi olduğunu söyledi. Tosunoğlu, yarışma ile genç tasarımcıların teşvik edilerek, sektörel rekabet gücünün artırılması ve uluslararası pazarda moda ve trend yaratabilecek özgün tasarımlarının ortaya çıkarılmasını amaçladıklarını vurguladı.

denizli-denib-ev-ve-plaj-giyim-tasarim-yarismaci-ic
FİNALİSTLERİ SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI
DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Rüya ve Düşler teması ile düzenlenen 4. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nın finalistlerini sosyal medyadan açıkladı. Rüya ve Düşler temasıyla düzenlenen yarışmaya ilişkin bundan sonraki süreçte, finale kalan adaylar ile 13 Haziran’da toplantı yapılacak. Yarışma sürecinde atölye çalışmaları ise 22 Haziran’da başlayıp, 18 Ağustos’a kadar devam edecek. Ödül töreni ise Eylül ayında gerçekleştirilecek.

İŞTE TOPLANTIYA ÇAĞRILACAK OLAN 10 İSİM
Ezgi Özdemir, Selma Simge Güzeloğlu, Melike Dolan, Mertcan Öztekin, Ceren Konuşkan, Uğur Özmiş, Nurdan Ayşe Koral, Seda Fidan Pekdemir, Arzu Dönmez ve Simge Mengüç.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı