REKLAMI GEÇ

Çin’de “Turkish Towels” standı büyük ilgi gördü

Çin’de “Turkish Towels” standı büyük ilgi gördü

Denizli İhracatçıllar Birliği Çin’in Guangzhou kentinde düzenlenen 125’inci Kanton Fuarı’na katıldı. Küresel alıcıların buluşma noktası haline gelen fuarda “Turkish Towels” standı, fuar ziyaretçilerinin ve katılımcılarının yoğun ilgisini gördü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2019 Salı, 12:20

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Küresel alıcıların buluşma noktası haline gelen Çin’in Guangzhou kentindeki 125.’inci Kanton Fuarı’na katıldı. Denizlili ev tekstili firmalarının da katılım sağladığı fuarda “Turkish Towels” standı, fuar ziyaretçilerinin ve katılımcılarının yoğun ilgisini gördü. Kalitesi ve özgünlüğüyle, dünya çapında bilinirliğe sahip olan Türk havlusu ev tekstili sektöründeki profesyonel alıcıların ilgisini çekti.

Fuarla ilgili değerlendirme yapan DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, ev tekstili sektöründe önde gelen ülkelerden birinin Çin olduğunu belirterek, Kanton Fuarı’na dünyanın dört bir yanından önemli satın alma yöneticilerinin geldiğinin altını çizdi.

Başkan Memişoğlu “Bilindiği gibi Çin, dünyanın en büyük ev tekstili ihracatçılarından biri. Kanton Fuarı da, dünya ev tekstili ticareti için büyük önem arz ediyor. Çünkü dünyanın en büyük markaları bu fuarda yer alıyor. Son yıllarda, Çin’in tüketici davranışlarında önemli değişiklikler yaşanıyor. Çinlilerin lüks ve markalı ürün satın alma konusunda oldukça yüksek potansiyel taşıdıklarını görüyoruz. Bu noktada, ilimizin ev tekstili sektörünün markalaşmasını çok önemsiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı