REKLAMI GEÇ

DENİB ve GEKA’dan ortak eğitim projesi

DENİB ve GEKA’dan ortak eğitim projesi

Teknik Destek Programı’ndan yararlanmak üzere sunulan ‘Denizli Dünya İle Rekabete Hazırlanıyor Eğitim Programı’ projesi, GEKA tarafından kabul edildi. DENİB Akademi ile yürütülecek olan projedeki 6 günlük eğitim, Şubat, Mart ve Nisan ayları içerisinde yapılacağı planlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Şubat 2018 Cumartesi, 10:45

2017 yılı Teknik Destek Programı kapsamından yararlanmak üzere, T.C. Güney Ege Kalkınma Ajansı’na sunulan “Denizli Dünya İle Rekabete Hazırlanıyor Eğitim Programı” isimli proje yapılan değerlendirmeler neticesinde GEKA tarafından başarılı bulunmuş olup, projenin Teknik Sözleşmesi 1 Şubat tarihinde imzalandı.

Projenin imzalanmasından sonra GEKA ve DENİB tarafından faaliyet takvimi çalışmaları yapılacak olup bu proje kapsamında 25 kişiye, 6 günlük toplamda 30 saatlik bir eğitimin Şubat, Mart ve Nisan ayları içerisinde yapılması planlandı.

DENİB Akademi tarafından yürütülecek olan “Denizli Dünya İle Rekabete Hazırlanıyor Eğitim Programı” projesi, faaliyet çalışmaları GEKA ve DENİB tarafından tamamlandıktan sonra eğitim faaliyet planı, tarih, gün, saat ve yer bilgilerini içeren duyuru yapılarak başvurular alınacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı