REKLAMI GEÇ

DENİB Tasarım Yarışması’na hazır

DENİB Tasarım Yarışması’na hazır

Denizli İhracatçılar Birliği tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nın genel fitting çalışması gerçekleştirildi. Yarışmanın finali 24 Şubat’ta yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Şubat 2018 Pazartesi, 13:07

Genç tasarımcılara kendini gösterme fırsatı vererek farkındalık platformu yaratmak ve sektöre sunduğu yeni değerlerle genç, yetenekli tasarımcılar kazandırmak, sektörde tasarım bilinci oluşturmak, Denizli’de ihraç edilebilir ürünlerin çeşitliliğini arttırarak ihracatçı firmaların rekabet gücünün arttırılmasının hedeflendiği yarışmanın son aşamasına gelindi.

Yoğun bir temponun ardından hazırlanan kıyafetler üzerinde son rötuşların yapılması amacıyla, Denizli İhracatçılar Birliği Fuaye Salonu’nda Rönesans Ajans mankenlerinin sunumuyla genel fitting gerçekleştirildi.

Genel Fitting çalışmasında, TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, yarışmanın Kreative Direktörü tasarımcı Özlem Kaya, DENİB Tasarım Yarışması Komitesi Başkanı Murat Tosunoğlu, Komite üyesi Bekir Serdar Mutlubaş, Yarışmanın koçu Mukaddes Başkaya, Genel Sekreter Uğur Dayıoğlu ve ARGE, Eğitim ve Organizasyon Şube Müdürü Şadiye Baykent, Rönesans Ajans yetkilisi Akif Örük ve ekibi de hazır bulundu.

Yarışma finalistleri, İstanbul ve İzmir’de yapılan atölye çalışmalarının ardından tasarımlarının en iyi şekilde ürüne dönüştürerek, final gecesine hazırladıkları tasarımlarını, mankenler üzerinde inceleme fırsatı buldu.

Genel fitting çalışmalarının yansıra gerçekleştirilen katalog çekimleri, gün boyunca devam etti.

3-DREAMS temasıyla düzenlenen bu yıl ki yarışmanın final gecesinin, 24 Şubat’ta Pamukkale Colossae Thermal Otel’de yapılması planlanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı