REKLAMI GEÇ

DENİB’de seçim heyecanı

DENİB’de seçim heyecanı

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanlığına Hüseyin Memişoğlu seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2018 Salı, 17:48

DENİZLİ (AA)
Birliğin seçimli olağan genel kurul toplantısı, DENİB Konferans Salonu’nda yapıldı.

Divan başkanlığını Süleyman İlgeri’nin üstlendiği genel kurulda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yönetim ve denetim kurullarının raporları, bilanço, gelir gider ve tahmini bütçe hesapları okunarak oy birliği ile kabul edildi.

TİM Başkan Vekili ve DENİB’in mevcut başkanı Süleyman Kocasert, 8 yıldır onurla sürdürdüğü görevin hayatı boyunca şerefini ve gururunu yaşayacağını söyledi.

Görev süresi boyunca kendisine büyük destek veren yönetim kurulu ile birlik üyelerine ve çalışanlarına teşekkür eden Kocasert, “Devraldığım bayrağı yine Hüseyin Memişoğlu ağabeyime devredeceğim. O göreve devam edebileceği halde bunu bize verdiler, bunu herkes yapmaz. Kendileri her zaman bizimle beraber ihracatımızın gelişmesi için büyük emek verdiler. Biz de bundan sonra kendilerine ve yeni seçilecek yönetime her zaman destek vereceğiz, yanlarında olacağız” dedi.

Tek liste ile gidilen genel kurulda, 2010 yılında Raşit Güntaş’ın istifasının ardından üç ay geçici süreyle başkanlık yapan Hüseyin Memişoğlu, yeniden başkan seçildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı