REKLAMI GEÇ

DENİB’de “Senden İhracatçı Olur” eğitimi

DENİB’de “Senden İhracatçı Olur” eğitimi

DENİB tarafından yürütülen “Senden İhracatçı Olur” projesinin 4 hafta süren eğitimleri tamamlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2022 Salı, 15:31

Senden İhracatçı Olur eğitimi, Ceyhun Yeşilşerit tarafından verildi. Eğitimde, bir işletmenin amacı, fonksiyonları ve hedefleri, uluslararası pazarlama, rekabet stratejileri, uluslararası ticarete ilişkin düzenlemeler, uluslararası ticarette teslim şekilleri, INCOTERMS 2020, maliyet unsurları, uluslararası ticarette kullanılan ödeme şekilleri, uluslararası pazarda fiyatlandırma, doğru pazara doğru fiyat verebilmek, teklif verebilmek, marka, marka olma süreci, marka yönetimi, ihracat müşterilerini belirleme, hedef pazar analizi, rekabetçi analizi, ihracatta gereken belgeler ve yönetimi, ihracat eylem planı oluşturma, ihraç pazarlarında satış becerilerini, takım/ekip üyesi olma, birlik ve beraber olmak ile liderlik gibi konular üzerinde duruldu.

Denizli İhracatçılar Birliği’nde gerçekleştirilen eğitimleri 30 katılımcı başarıyla tamamlandı. 4 hafta süren eğitimin son gününde DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu katılımcılara belgelerini verdi.

Eğitimleri değerlendiren Memişoğlu, ihracat yolculuğu sırasında iş yapma şekilleri, farklı ülkelerin kültürleri, marka olmak gibi birçok konuda bilgi, deneyim ve tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

“Senden İhracatçı Olur” projesi Denizli’de daha önce ihracat yapmamış veya daha önce ihracat yapmış fakat süreklilik sağlamamış olan firmalara ihracat konusunda farkındalık kazandırmayı ve ihracatın gerçekleştirilmesi süreçlerinde destek sağlamayı amaçlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı