REKLAMI GEÇ

İşadamlarına “devlet destekleri” anlatıldı

İşadamlarına “devlet destekleri” anlatıldı

Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinatörlüğü Denizli İhracatçılar Birliği organizasyonluğunda “Devlet Destekleri Tanıtım Toplantısı” yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2017 Perşembe, 09:32

Firmaların, güncellenen ve yeni yürürlüğe konan destek mekanizmaları hakkında bilgilendirilmesi için 11 ilde planlanan “Devlet Destekleri Tanıtım Toplantılarının” 5.si Denizli’de yapıldı. Toplantı DENİB Konferans Salonu’nda iş dünyası temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Esin Açıkgöz, İhracatı Geliştirme Uzmanı Deniz Koray Tunçel ve Ümit Ateşağaoğlu tarafından “İhracatta Sağlanan Devlet Destekleri”, “Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi”, “Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği”, Pazara Giriş Belgeleri Desteği”, “Fuara Katılım”, “Yurt Dışı Birim, Tasarım Desteği”, “Marka ve Turquality destekleri” konusunda bilgilendirme yapıldı.

Ekonomi Bakanlığı Serbest Bölgeler, Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürlüğü Dış Ticaret Uzman Yardımcısı Sümeyra Demir ise, “Hizmet Sektörleri Destek Programları, Sağlık Turizmi, Bilişim, Eğitim, Film, Yönetim Danışmanlığı, Lojistik ve Yayıncılık Sektörleri’ne ilişkin destekler”, Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mustafa Yalçın, “Yatırım Teşvikleri, Yatırım Teşvik Sistemi, Bölgesel Teşvik, Öncelikli Yatırım Konuları, Büyük Ölçekli Yatırımlar, Stratejik Yatırımlar, Genel Teşvik, Proje Bazlı Destek Sistem” konularında sunum yaptı.

Yarım gün süren toplantıda işadamları, sorularına yanıt buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı