REKLAMI GEÇ

DENİB Turkish Towels markası ABD’de

DENİB Turkish Towels markası ABD’de

Denizli İhracatçılar Birliği, Amerika Birleşik Devletleri’nde gerçekleştirilen “Global Home Show 2017” etkinliğinde “Turkish Towels” markası ile yer alıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2017 Salı, 10:02

Etkinlik kapsamında ilk olarak, sektörün öncü medya kuruluşu ve “Global Home Show” organizatörü Home Textiles & Today tarafından açılış programı gerçekleştirildi. Açılış programına katılan ve DENİB standını ziyaret eden New York Ticaret Ataşesi Sayın Özgür Çelikel ile DENİB üyesi firmaların da katılımcı olarak yer alacak olduğu New York Türkiye Ticaret Merkezi hazırlıkları için ABD/ New York’ta bulunan TİM A.Ş. yetkililerine “Turkish Towels” markamız ve gerçekleştirilen projeler konusunda bilgiler verildi.

26 Mart- 31 Mart 2017 tarihleri arasında devam edecek olan Global Home Show
‘da modeller tarafından sergilenen “Turkish Towels” logolu bornozların tanıtımı gerçekleştiriliyor. Türk havlusu kalitesi ve farkı ile beğeni toplarken, DENİB tanıtım masasına yoğun ilgi gösteren katılımcılara hediye el havlusu sunuluyor.

KOCASERT: “AMERİKA PAZARI ÖNEMLİ FIRSATLAR SUNUYOR”
TİM Başkanvekili ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, DENİB olarak Turquality Projesi kapsamında Global Home Show’a 2. kez katılım sağlandığını belirtti. ABD pazarına Denizli’nin geçmişte önemli miktarlarda ihracat gerçekleştirdiğini vurgulayan Kocasert, dünya ekonomisinin içinden geçtiği süreç değerlendirildiğinde, Amerika’da eskiden olduğu gibi etkin olabilmenin yolunun markalaşmaktan geçtiğinin altını çizdi.

Kocasert,”Nasıl araba dendiğinde akla Almanya, saat dendiğinde akla İsviçre geliyorsa, ‘Havlu ve Bornoz’ dendiğinde de akla Türk Havlu ve Bornozu”nun gelmesi gerekir. Bunun için de tüm fırsatların değerlendirilmesi oldukça önemli” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı