REKLAMI GEÇ

Hintliler, Denizli’de film çekecek, turizm canlanacak

Hintliler, Denizli’de film çekecek, turizm canlanacak

Denizli’ye gelen Hintli turizmciler, Pamukkale ve Laodikya başta olmak üzere Denizli’de Hint filmi çekimi için film yapımcıları ile görüşüleceğini açıkladı. DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, “Her yıl 20 milyon Hindistanlı turist yurt dışına çıkıyor. Bölgemize Hintli turistlerin gelmesi için sağlam bir tanıtım gerekiyor” dedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2017 Cumartesi, 13:55

Hindistan’dan gelen iki turizm şirketi sahibi ile 2 Türk turizmci, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert’i ziyaret etti. Ziyarette, Türk dizileri, turizm konuşuldu.

Hindistan’ın Çin’den sonra en hızlı büyüyen seyahat pazarı olduğunu ve Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü(UNWTO) Tahminine göre 2020 yılında 20 milyon Hintli yurtdışı seyahati gerçekleştireceğini söyleyen Kocasert, “Geçen yıl 20 milyonun üzerinde Hindistan’lı turist seyahat etmiş. Ülkemizin bu pastadan aldığı pay çok küçük. Hintliler, Türk dizilerini çok seviyor. Ülkede 60 milyon Hintli Türk dizisi seyrediyormuş. Hintliler’in bir özelliği, televizyonda izledikleri yerleri görmek istemesi” dedi.

DENİZLİ’DE FİLM ÇEKİLECEK
Süleyman Kocasert ile görüşen Hintli turizmciler, Ege deniz sahili ve Pamukkale başta olmak üzere bölgeye Hintli turist çekmek için Pamukkale’de Hint dizisi çekiminin şart olduğunu söyledi. Hintli turizmciler, “Bollywood’daki yapımcılar ile görüşeceğiz. Başta Pamukkale travertenleri, tarihi yerler ve Laodikya film çekimi için mükemmel alanlar. Pamukkale’de çekilecek olan bir film, buraya Hintli turistleri çeker” dediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı