REKLAMI GEÇ

Denizli’nin yeni pazarı: BM

Denizli’nin yeni pazarı: BM

Denizli, Birleşmiş Milletler kuruluşları ile ticaretin artırılması için ciddi bir adım attı. Denizli İhracatçılar Birliği tarafından organize edilen satın alma ve tedarikçi kayıt seminerine katılan 27 firmadan 19’u tebcil işlemlerini tamamladı, 8 firma ise görüşmeleri sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2015 Perşembe, 15:52

Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü tarafından koordine edilen, Denizli İhracatçılar Birliği tarafından Denizli ayağını organize ettiği seminer, Denizli’nin ardından İstanbul ve Gaziantep’te de gerçekleştirilecek.
Denizli İhracatçılar Birliği’nin eğitim birimi DENİB Akademi tarafından gerçekleştirilen ve Denizli’de bir ilk olma özelliği taşıyan seminer, birlik toplantı salonunda düzenlendi.

16 Eylül’de başlayan ve 18 Eylül’de tamamlanacak olan seminere kayıt yaptıran 27 katılımcı firma yetkilisi, BM Satın Alma Hizmetleri Birimi (UNPD) yetkililerinden, Satın Alma Asistanı Cem Savaşlı ve Satın Alma Uyum Görevlisi George Henein tarafından bilgilendirildi.

Katılımcılara, BM’nin mal ve hizmet alım kriterleri, BM sistemine akredite olma koşulları, satın alma, ihale başvuruları ve tedarikçilerin kayıt zorunluluğu konusunda detaylı bilgiler verildi.

Denizlili firmaların ufkunun açılması aşamasında önemli olan seminerler, BM ile iş yapmayı planlayan firmaların da önünü açtı. Seminere katılan 27 firmadan 19’u tescil işlemlerini tamamladı. 8 firma ise görüşmelerini sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı