REKLAMI GEÇ

Heimtextil 2015 Frankfurt’ta başladı

Heimtextil 2015 Frankfurt’ta başladı

Denizli için son derece önemli olan Heimtextil Fuarı 14 Ocak 2015’te Almanya’nın Frankfurt kentinde başladı. Cumartesi gününe kadar devam edecek fuara Türkiye’den yaklaşık 160 firma katılırken, fuarda Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) üyeleri tarafından 47 stand açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ocak 2015 Perşembe, 09:43

Denizli’de bir yılın ihracat bağlantılarının büyük bölümünün yapıldığı Almanya’nın Frankfurt kentindeki Heimtextil Fuarı 2015 kapılarını açtı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi fuarın ilk günü standları ziyaret etti.
Bu yılki Heimtextil Fuarında stand açan firmaların standlarında “Türkey Discover The Potential” logosunu da kullanıyorlar.

Bu arada Denizli protokolü de fuarda stand açan firmaları yalnız bırakmadı. Ekonomi Bakanlığı Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı ve Ekonomi Bakanlığı yetkililerinin yanı sıra Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı Sedat Erikoğlu da Denizlili firmaları ziyaret etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı