REKLAMI GEÇ

Kendi işini kendisi gören başkan

Kendi işini kendisi gören başkan

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, akaryakıt almak için girdiği istasyondaki yoğunluk üzerine aracının deposunu kendisi doldurdu. Elinde akaryakıt pompasıyla çekilen fotoğrafını da “insanın kendi işini görebilmesi güzel bir şey” diyerek, sosyal medyadan paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ocak 2016 Pazartesi, 12:14

Spor ve motosiklete tutkusuyla tanınan, yoğun çalışma temposuna rağmen sosyal aktiviteleri de kaçırmayan TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, “vakit nakittir” deyimini de en iyi uygulayanlardan.

Gittiği yerlerde yoğunluk olduğunu gördüğünde hemen harekete geçen Kocasert, zaman kazanmak ve çalışanların işini kolaylaştırmak için kendi işini yapmaya koyuluyor. Bunlardan birisini de Ankara’da gerçekleştirdi. Esenboğa Havaalanı yakınlarında aracına akaryakıt almak üzeri bir istasyona girdi. Görevlilerin oradan oraya koşuşturmasını gören Kocasert, pompayı alıp aracın deposunu fulledi.

Ücretini ödeyip akaryakıt istasyonundan ayrılan Kocasert, çekilen fotoğrafını da sosyal medyadan paylaştı. Kocasert, fotoğrafın altına “İnsanın ihtiyaç duyduğunda kendi işini kendi görebilmesi güzel bir şey. Yeni bir yıl, yeni bir hafta. Herkes için güzel ve bereketli olsun” diye yazdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı