REKLAMI GEÇ

Milano EXPO’da yenilik, markalaşma, tasarım mesajları

Milano EXPO’da yenilik, markalaşma, tasarım mesajları

İtalya’da düzenlenen Milano EXPO’da geçen ay Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılımıyla Türk Pavyonu’nun açılışını gerçekleştiren TİM, bu kez DENİB Başkanı Süleyman kocasert’in de yer aldığı heyetle fuara kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2015 Cumartesi, 15:28

TİM Heyeti, iki günlük ziyarette Japonya, Kuveyt, Katar, Almanya, Rusya, Meksika, İspanya, İngiltere, Kazakistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Fransa, Brezilya, Güney Kore, İtalya ve Endonezya’nın standlarını gezdi.

Toplamda 1.1 milyon metrekare alana sahip olan EXPO Milano 2015’te 140 katılımcı ülke en iyi teknolojileri ile boy gösterirken, 20 milyondan fazla ziyaretçi bekleniyor. Fuarda katılımcı ülkeler, dünyanın sürdürülebilirliği çerçevesinde sağlıklı, güvenli ve yeterli yiyecek kaynakları konusunda bilgilendirmede bulunacak, doğal organik yiyecekler ve damak çatlatan gastronomi lezzetleri ile bir araya gelecek.

DENİB Başkanı ve TİM Başkan Vekili Süleyman Kocasert, EKPO’nun FİFA Dünya Kupası ve Olimpiyat Oyunları’ndan sonra dünyada ekonomik ve kültürel etki yaratan üçüncü en büyük organizasyon olma özelliği taşıdığını, dünyanın en büyük ve en uzun fuar organizasyonunda ülkelerin yaklaşık 6 ay boyunca ürünlerini sergileme fırsatı bulduğunu söyledi.

Milano EXPO’da 15 ülkenin pavyonunu gezdiklerini anlatan Kocasert, “Ziyaretimizde birbirinden ilginç ama bir o kadar da inovatif ve ticarileştirilmiş fikirleri gördük. Türkiye İnovasyon Haftası etkinliğimizde de TİM olarak vermek istediğimiz mesajın burada pratiğe dönüştürülmüş hali; yenilik, teknoloji, markalaşma, tasarım gibi kavramların bir arada bulunduğuna şahitlik ettik. Aynı zamanda sergilerini ziyaret etiğimiz ülkelerle ikili ilişkilerimizin geliştirilmesi adına adımlar da atmış olduk” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı