REKLAMI GEÇ

‘Serebral Palsi’ hastaları yararına defile

‘Serebral Palsi’ hastaları yararına defile

Denizli İhracatçılar Birliği’nin (DENİB) desteği ile “Engel Olma Destek Ol” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenecek defilede, Fantasmus Moda Laboratuvarı Kurucusu Sevgi Taştan’ın özel hazırladığı tasarımlar sunulacak. Kardeşi de Serebral Palsi hastası olan Taşdan’ın öncülük ettiği defilenin geliri, bu hastalığın tedavisi için kullanılacak. Defilede, sürpriz isimlerin de podyuma çıkması bekleniyor. Defile, 3 Mayıs Pazar günü Anemon Otel’de gerçekleştirilecek.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 16 Nisan 2015 Perşembe, 16:36

Fantasmus Moda Laboratuvarı’nın “Engel Olma Destek Ol“ adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenecek olan defilenin tanıtım toplantısı DENİB toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya, Fantasmus Moda Laboratuvarı Kurucusu Sevgi Taştan ve defilenin organizasyonunu yapacak Rönesans Ajans yetkilisi Akif Örük, DENİB Ar-Ge Tanıtım ve Organizasyon Şube Müdürü Şadiye Baykent ile mankenler Gizem Bölük ve Tuğçe Sak katıldı.
ic
KARDEŞİ DE SEREBRAL PALSİ HASTASI
Kardeşi Serebral Palsi hastası olan Fantasmus Moda Laboratuvarı Kurucusu Sevgi Taştan, “Serebral Palsi, tedavisi zor ve pahalı bir kas hastalığı. Hem hastalık ile ilgili farkındalık oluşturmak hem de geliri hastaların tedavisinde kullanılmak üzere defile düzenlemek istedim. Defile için özel kıyafet hazırladım. Ünlü mankenler ve ünlü modacıların da katılacağını buradan duyurmak istiyorum” dedi

GELİNLİĞİ ÖZEL BİRİSİ GİYECEK
Defilenin sürprizlerle dolu olacağını belirten Rönesans Ajans yetkilisi Akif Örük ise, “Sevgi Taştan’ın hazırladığı gelinliği çok özel biri giyecek. Bunu bugün açıklamak istemiyoruz. Ama sürprizlerle dolu bir defile olacağını şimdiden söyleyebiliriz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı