REKLAMI GEÇ

Çardak OSB’de doğalgaz sorun oldu

Çardak OSB’de doğalgaz sorun oldu

Ak Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Denizli Çardak Özdemir Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firma yetkilileri ile bir araya geldi. İşletme sahipleri doğalgaz konusundaki sıkıntılarını ve taleplerini aktardılar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Eylül 2019 Perşembe, 14:14

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, Denizli İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık ve Denizli Çardak Özdemir Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Yeşilpınar ve işletme sahiplerinin katıldığı toplantıda gündemi doğalgaz konusunda yaşanan sıkıntılar oluşturdu.

Toplantıda Çardak OSB’nin mevcut durumu eksikleri ve yapılması talep edilen eksiklikler dile getirildi. Denizli Çardak Özdemir Sabancı OSB’nin son durumu hakkında Milletvekili Ahmet Yıldız’a sunum yapıldı ve yapılmakta olan yatırımların ve devreye giren işletmelerin en yoğun talepleri doğalgaz oldu.

Özellikle metal sektöründe önemli bir enerji kaynağı olan doğalgazın, Denizli Çardak Özdemir Sabancı OSB’ndeki müteşebbis ve yatırımcıların en önemli sorunu olduğu ortaya çıktı. Çünkü öngörülen yatırım projelerinin doğalgazı göz önünde bulundurarak yatırım yapmayı planladıkları belirtildi. Her sektör için önem arz eden enerji kaynağı doğalgaz sorununun çözümüyle yapılacak olan yatırımların da hız kazanacağına vurgu yapıldı.

Milletvekili Ahmet Yıldız, sanayicilerimizin dile getirdiği taleplerin takipçisi olduğunu belirtti. Yıldız, Denizli Çardak Özdemir Sabancı OSB Yönetimi tarafından muhtemel doğalgaz talepleri de göz önünde olmak suretiyle geniş kapsamlı bir rapor hazırlanmasını ve bu rapor ile birlikte BOTAŞ, Enerji Bakanlığı ve Sanayi Bakanlığı’na ilgili taleplerin yapılmasını ifade etti.

Denizli İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık, istihdam teşvikleri hakkında firmaları bilgilendirdi. Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, “Biz sanayicilerimizin her zaman yanındayız. Bizim yapabileceğimiz bir şey olduğunda her zaman kapımızı çalın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83