REKLAMI GEÇ

Denizli OSB’de Geleneksel Bayramlaşma

Denizli OSB’de Geleneksel Bayramlaşma

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü personeli düzenlenen kurum içi bayramlaşmada bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Temmuz 2022 Perşembe, 15:34

Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz. Yönetim Kurulu Üyesi Selim Yaymanoğlu, Bölge Müdürü Ahmet Taş ve Bölge Müdürlüğü personelinin katılımıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Konferans salonunda düzenlenen programda önce Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu; bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Tüm çalışanların bayramını kutlayan Uslu sırasıyla diğer protokole bayramlaşma için söz vererek yapılan tüm kutlamaların ardından kapanış konuşmasını yaptı.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Bayramlaşma Töreni’nde söz alan Bölge Müdürü Ahmet Taş, “Kurban bayramınızı en içten dileklerim ile kutluyorum. Ülkemize tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bayramın birlik ve beraberlik ile dayanışmayı artırmasını temenni ediyor, aileniz ve sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum. ” dedi.

Ardından Yönetim Kurulu Üyesi Selim Yaymanoğlu konuşmasını yapmak üzere kürsüye geldi. Bir bayrama daha kavuşmanın huzurunu ve coşkusunu yaşadıklarını dile getiren Yaymanoğlu; ‘’Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle birlikte icra ettiğimiz bu güzel bayramlaşma törenine hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Kurban Bayramımız mübarek olsun. Sevinç, neşe ve kardeşlik duygularının dalga dalga yayıldığı bayrama kavuşmuş bulunuyoruz. Bayramlar, kardeşliğin dostluğun helalleşme ve sevincin yaşandığı istisnai günlerdir. Sağlık ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum. ’’dedi.

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz: Organize Sanayi Bölgesi ailesinin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında, bu tür buluşmaların kurum kültürünün gelişmesinde önemli yeri olduğunu belirterek: “Kurum kültürünün bölgemizde gelişmesini, sağlam temeller atmasını istiyorum. Bayramlar, insanların bir araya gelip kaynaşmasını sağlayan günlerdir. Birlik ve beraberlik kurum kültürünün önemli parçalarından birini temsil ediyor. Bu tür etkinliklerde yan yana gelerek aramızdaki birlik ve beraberliği pekiştiriyoruz. Denizli OSB ailesiyle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum, her günümüzün bayram havasında geçmesini temenni ediyorum.” dedi.

Bayramlarda birlikte olmanın önemine değinen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz; “Bayramları en verimli şekilde değerlendirmek adına yapacağınız ziyaretler ömürlerinize güzellik katacaktır, Allah bizleri sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde hep birlikte daha nice bayramlara ulaştırsın’ diyerek sözlerini tamamladı.

Böyle bir bayramlaşma geleneği devam ettirmekten ve tüm Denizli OSB personeliyle bu bayramlaşma vesilesiyle tekrar bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, “Biz Denizli OSB olarak başarımızı bu birliktelik ve ekip ruhu içerisindeki çalışmamıza borçluyuz. Bütün mesai arkadaşlarım, bölgemizin çağdaş bir vizyona sahip olması için gecelerini gündüze katarak görev yapıyorlar. Her birimde görev yapan arkadaşlarımız, yetki ve sorumlulukları çerçevesinde görevlerini layıkıyla yerine getiriyorlar. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bayramlaşma töreni vesilesiyle bir araya geldiğimiz çalışma arkadaşlarımıza, bu özverili çalışmalarından ve gayretlerinden ötürü bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.” dedi.
“Neşenin, kardeşliğin, barışın, merhametin, sevginin, barışın hakim olduğu, insanların birbirine kaynaştığı, birbiriyle dayanıştığı, yardımlaştığı bir bayramdır Kurban Bayramı.” diyen başkan Uslu ve diğer protokol üyeleri konuşmaların ardından törene katılan tüm OSB personeli ile tek tek bayramlaştı ve iyi dileklerde bulundular.
Program protokol konuşmaları ardından gerçekleşen bayramlaşma ile son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83