REKLAMI GEÇ

DENİZLİ OSB’DE MESLEK HASTALIKLARI ANLATILDI

DENİZLİ OSB’DE MESLEK HASTALIKLARI ANLATILDI

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü bu kez işyeri temsilcilerine meslek hastalıkları konusunda uzmanları getirdi, farkındalık toplantısı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2017 Perşembe, 10:03

 

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü yürüttüğü olağan çalışmaların yanı sıra eğitim faaliyetlerine gösterdiği önemle dikkat çekiyor. Bölgedeki firmalarda meslek hastalıkları konusunda farkındalık oluşturmak için Denizli İl Sağlık Müdürlüğü ile birlikte ‘Farkındalık Toplantısı’ gerçekleştirildi. Toplantıyı firmaların çalışan temsilcileri, işveren temsilcileri ve işyeri hekimleri katıldı.
Toplantı Denizli Sağlık Müdürlüğü Çevre ve Çalışan Sağlığı Şube Birim Sorumlusu Dr. Ayşe Betül Gevrek’in açılış konuşması ile başladı.
Açılışın ardından Sorumlusu Niyazi Akman, “6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun Meslek Hastalıkları Yönünden Getirdiği Yükümlülükler” başlıklı sunumunu yaptı. Konu hakkında işverenin üstlendiği sorumlulukların anlatıldığı sunumdan sonra Pamukkale Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bostancı, “Meslek Hastalıkları Etyolojisi ve Korunma Yolları” ve SGK Denizli İl Müdürlüğü’nden Servis Şefi Gülten Kertik “Meslek Hastalıkları ve İş Kazaları SGK Yönünden Getirdikleri” başlıklı sunumları gerçekleştirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83