REKLAMI GEÇ

Denizli OSB’de yeşil devrim

Denizli OSB’de yeşil devrim

Denizli OSB’de çevre düzenlemeleri ve yeşillendirme çalışmaları sürüyor. Park Bahçeler Şefliği 100 bin çiçekle Denizli’nin üretim üssünü botanik bahçesine çevirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mart 2017 Pazartesi, 15:15

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde yeşile ve peyzaj çalışmalarına verilen önem kentin üretim üssünü adeta botanik bahçesine çevirdi. Kentin en önemli firmalarının yer aldığı Denizli OSB’de Park ve Bahçeler Şefliği yeşillendirme ve düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. “Daha yeşil bir çevre” sloganıyla hareket eden yetkililer sanayi bölgesine yepyeni bir yüz kazandırdı.

2016’DA BİNLERCE FİDAN DİKİLDİ
Toplamda 250 bin metrekarelik yeşil alana sahip Denizli OSB’de hemen her boşluk yeşil ile değerlendiriliyor. Geçen yıl Ticaret Merkezi alanı ve 1. Kısım’da yer alan ana yolun iki yanındaki ceplerde yapılan peyzaj çalışmaları bu yıl daha da genişletildi. Park ve Bahçeler Şefliği 2016’da 16.500 metrekare alanda çevre düzenlemesi gerçekleştirmiş 7 bin adet fidan dikmiş ve 2 bin metrekare alanda ise çimleme çalışması yapmıştı.

2017’DE KALDIĞI YERDEN
Bu yılın ilk dört ayında çalışmalarını aralıksız sürdüren birimler tam 100 bin adet çiçek dikimi gerçekleştirdi ve Denizli OSB’nin çehresini değiştirmeyi başardı. Geride kalan süreçte 750 fıstık çamı fidanı dikimi yapan birimler aynı zamanda 5 bin metrekare alan içinde peyzaj çalışması yaptı. Bu yıl içinde 3 bin değişik türlerde süs bitkisi dikimi daha yapacak olan Park ve Bahçeler Şefliği 9600 metrekare alanda çimleme ve düzenleme çalışması daha yapacak.

TAŞ: GÖRSEL ZENGİNLİK ARTIYOR
Denizli Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu ile birlikte ölgeyi daha cazip hale getirmek istediklerini söyleyen Denizli OSB Müdürü Ahmet Taş, “Peyzaj çalışmalarıyla görsel zenginliğimizi arttırdığımız bölgemiz, hak ettiği noktaya taşınacak. Bölgemize yurt dışından ve yurt içinden gelen misafirlerimiz Denizli Organize Sanayi Bölgesinin farkını görecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83