REKLAMI GEÇ

Genç kuşak patronlar OSB’de buluştu

Genç kuşak patronlar OSB’de buluştu

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen istişare toplantısında OSB 2. ve 3. jenerasyon genç firma sahipleri bir araya geldi. Toplantıda çalışmalar ve hedefler masaya yatırıldı, genç kuşak patronların talepleri dinlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2019 Pazartesi, 11:36

Toplantıya OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz, Denizli OSB Yönetim Kurulu üyeleri Osman Uğurlu, Cemalcan Sirkeci, OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş ile genç kuşak patronlar katıldı.

İlginin yüksek olduğu istişare toplantısı DOSTEK tanıtım filminin izlenmesiyle başlandı. OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, DOSTEK Koleji ile ilgili yapılan çalışmaları, kreş, arıtma tesisi, itfaiye, elektrik çalışmaları, DOHAŞ lojistik ve devam eden diğer projelerle ilgili sunumlar gerçekleştirdi.

Genç kuşak patronlara seslenen Necip Filiz, OSB Yönetim Kurulu olarak Organize Sanayi Bölgesi’nin güçlenmesi, yeni yatırımların hayata geçirilmesi, enerji fiyatlarının düşürülmesi ve teknolojiyi takip etme konusunda çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Filiz, “Bölgemizde yer alan sanayicilerimizin daha iyi ve ucuz hizmet alabilmesi için üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız. Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu’na seçilerek Denizli’mizi en iyi şekilde temsil etmeye başladık. Geçen hafta OSBÜK Yönetim Kurulu Toplantısı’nı Denizli’de yaparak bölgemizi tüm OSB’lere tanıttık. Yapacağımız tüm çalışmalarla birlikte Denizlimizi hak ettiği seviyeye çıkaracağız” dedi.

Daha sonra söz alan katılımcılar hem gerçekleştirilen proje ve çalışmalara ilişkin beklentilerini ifade etti. Organize sanayi bölgelerinde enerji fiyatlarının OSB dışına göre çok uygun olduğunu ve bunun devam etmesini ifade eden katılımcılar, yenilenebilir enerji konusunda yeni çalışmaların başlatılmasını istedi. Atıkların bertarafı konusunda da etkili adımlar isteyen genç kuşak patronlar, OSB kavşak, battı-çıktı projesinin hızlandırılmasını beklediklerini kaydetti.

Genç kuşak patronlar, Teknik Kolej konusunda Avusturya ve Almanya örneklerinin incelenip yeniliklerin uygulanmasını da beklediklerini vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83