REKLAMI GEÇ

İnsan kaynakları yöneticileri OSB’de buluştu

İnsan kaynakları yöneticileri OSB’de buluştu

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Denizli İnsan Kaynakları Platformu’nun (DİKAP) kuruluş, hedef ve amaçlarının paylaşıldığı ve “İnsan Kaynakları Yöneticileri Buluşması”na ev sahipliği yaptı

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2019 Perşembe, 15:58

Kariyer Koçu Yelda Yolay Kazanoğlu tarafından “Bilinçli Farkındalık” seminerinin verildiği, Denizli İnsan Kaynakları Platformunun (DİKAP) kuruluş, hedef ve amaçlarının paylaşıldığı ayrıca insan kaynakları hakkında önemli notların görüşüldüğü “İnsan Kaynakları Yöneticileri Buluşması” Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleşti.

Kariyer Koçu Yelda Yolay Kazanoğlu, toplantıda yaşam farkındalığının kurumsal başarıya etkisi, güçlü bireylerin güçlü ekipler oluşturarak topluma yüksek fayda sağlaması konularına değindi.

Diğer taraftan Denizli İnsan Kaynakları Platformu (DİKAP) Başkanı Berna Tomaşoğlu İnsan Kaynakları adına Denizli’de üstlendikleri misyonu, daha verimli, güçlü, her şeyden önce mutlu çalışanlar için DİKAP olarak yapacakları faaliyetleri, Platformun kuruluş amacı, değerlerini paylaştı.

Son Olarak Pamukkale Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi ve DİKAP Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Orhan “İnsan Kaynaklarının Dünü, Bugünü ve Yarını” ana teması ile gelecekte bizleri nelerin beklediğini, Dünya çapındaki gelişmeleri, DİKAP olarak bu alanda nasıl öncülük yapacaklarını detayları ile aktardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83